Gulyás Gergely utalt rá, hogy a pártvezetésben vita van a politikai ellenfelek adminisztratív-hatósági levadászásáról is. A Fidesz parlamenti frakcióvezetője adott egy rettenetesen hosszú interjút az atv.hu-nak az előző év utolsó napján, amelyből a következők derültek ki (ha valaki nagyon figyelt): április 8-án lesz az országgyűlési választás (ez a lehető legkorábbi időpont, és az utolsó 3 államfő -beleértve Ádert - mindig azt választotta); csak 1 hétig ülésezik a parlament februárban (ami összefügg a választás időpontjával); Orbán nem áll ki miniszterelnök-jelölti vitára (mert nem tudja ki, a kihívó).

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
,,A Fidesz vezetőinek egy része se örülne Orbán újabb kétharmadának..."

Fijuk, mi akadályoz meg benneteket abban, hogy megtegyétek???
Egy kis belharc sosem árt...

:D
RonaGyuri
Az augurok madárbélből jósolgattak,

de kicsiny hazánkban már csak a szarból is megy

A b1.blog méretes „A Fidesz vezetőinek egy része se örülne Orbán újabb kétharmadának” írkodmányban próbál következtetéseket levonni a derék Gulyás Gergő tavalyi utolsó interjújából. Mit mondjak körberöhögni való baromság volt benne bőven, de az értelemhez igazi kreminológusi elhivatottság kell.
Ráadásul a cikk végére sikerült egy éktelen nagy baromságot is odacsempészni, pontosabban kettőt: „A jakobinusok alig várják az újabb kétharmadot, a girondisták ellenben rettegnek tőle.”
Már az is erősen sántít, hogy a cikk szerint említettek („ő illetve a mellette és a mögötte állók, főként Kövér, esetleg Lázár vagy Áder és talán Kósa”) „mérsékelt köztársaságpárti irányzat” lennének, no de hogy Orbánék „a kispolgárok és a városi szegények érdekeit képviselő politikai csoport.” az már baromságnak is so(k)! =))
RonaGyuri
van újavv is:

A derék Gulyás az újévet is baromkodással kezdte

Legalább is a párt központi napilapja ma reggeli vezető írásában erről számol be

Akkora baromságoz sikerült (többszörösen hangsúlyozva, úgy hogy nem elszólás) mondania, hogy az már a bölcs vezére németek nélküli Közép-Európájával is felveszi a versenyt.
A portál tanulsága szerint „Fidesz frakcióvezetője Budapesten kedden, mielőtt nyilvánosan aláírta a Minority SafePack kisebbségvédelmi európai polgári kezdeményezést, amelyet az Európai Nemzetiségek Föderatív Uniója (FUEN) indított el.” nyilatkozatokat is tett arról, hogy „A határon túli magyarság szempontjából kulcsfontosságú, hogy Brüsszel a többi kisebbség helyzete mellett végre az őshonos nemzeti kisebbségek ügyével is foglalkozzon”.
Azt javaslom, hogy ezt az őshonos dolgot annyira ne firtassuk, már csak azért sem, mert ha még a hunokat is vesszük a dákoknak van ezer éves fórja! =))
justhpeter
Gulyás lassan mindenben utoléri a gazdaállatát. Ostobaságban is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.