Azt ATV riportere kérdezte körbe a budapesti járókelőket arról, támogatnák-e anyagilag a kormányt abban,,,hogy sikeresen tudja megvívni az előttük Beégtek a fideszesek: senki nem küldene pénzt Orbánéknak Orbán Viktor miniszterelnök a napokban levélben keresi meg azokat a Fidesz-támogatókat, akik korábban erre felhatalmazást adtak. A levélben azt írja, most mindennél fontosabb megvédeni országunkat Soros Györgytől. „A csatolt csekk segítségével hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Fidesz sikeresen sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit” – mondta Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója. Bár a riport alapján volt olyan aki azt mondta, bár nem tud válaszolni elgondolkodna a dolgon, a legtöbben nemmel válaszoltak. Többen meglepődtek, mint például a második válaszadó: ,,Anyagilag?! Miért tudnám támogatni?!” – kérdezte megdöbbenve, jogosan, hiszen a kormánypárt, vagyis a Fidesz jelenleg jelenleg leggazdagabb, legnagyobb vagyonnal rendelkező párt...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erre mondjak azt, hogy "ezt megszivtad, haver"...
Ha meg a mukodo fideszes is csak igergeti a fonokenek a penzt, akkor mit csinaljon egy atlagember?
Valoban a fidesznel nincs ma gazdagabb rablopart - hat tessek talan az elsibolt vagyonbol valamennyit visszaforgatni...

El tudom kepzelni, hogy ennek fenyeben orban szul meg egy korlevelet, amit csak az oligarchaknak kuld el, es amiben csak annyi lesz:"Akkor sem fogtok adakozni, ha tudjatok, hogy ezzel biztosan elkerulitek a bortont?"

Na, ha erre se nyilnak meg a zsebek, akkor nagyon hamar kiderul majd, hogy a kiraly meztelen. Hat ez van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
@Equus: Köszi , nagyjából tudtam csak
Equus
@karma1: 07.04 nekem vmi Sváby műsor rémlik az ATV-től, ahol szinte minden megkérdezett támogatta a Vezérlő Fejedelmet...youtu.be/ZD0xALAjgqU
Equus
@karma1: anyukám azt mondta: soha nem leszel elég okos, h mindent tudj! Örülj, ha azt tudod, hol lehet megtalálni, amit nem tudsz... :)
karma1
@Equus: Erdekes, a legjobb tanaraim nekem is ezt mondtak! Anyukad IS okos...:o)))))
karma1
@Equus: Na most kepzeld el, ha a hitgyulis buzulmanyban nem a futyiszt es a fanjait istenitenek! Na, az lenne a veg!...:o)))))
simmering73
Tejeljetek fideszbirkák. Amelyik nem ad önként, attól el kell venni. Azanyátokúristenit! Végveszélyben a haza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.