Azt ATV riportere kérdezte körbe a budapesti járókelőket arról, támogatnák-e anyagilag a kormányt abban,,,hogy sikeresen tudja megvívni az előttük Beégtek a fideszesek: senki nem küldene pénzt Orbánéknak Orbán Viktor miniszterelnök a napokban levélben keresi meg azokat a Fidesz-támogatókat, akik korábban erre felhatalmazást adtak. A levélben azt írja, most mindennél fontosabb megvédeni országunkat Soros Györgytől. „A csatolt csekk segítségével hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Fidesz sikeresen sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit” – mondta Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója. Bár a riport alapján volt olyan aki azt mondta, bár nem tud válaszolni elgondolkodna a dolgon, a legtöbben nemmel válaszoltak. Többen meglepődtek, mint például a második válaszadó: ,,Anyagilag?! Miért tudnám támogatni?!” – kérdezte megdöbbenve, jogosan, hiszen a kormánypárt, vagyis a Fidesz jelenleg jelenleg leggazdagabb, legnagyobb vagyonnal rendelkező párt...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erre mondjak azt, hogy "ezt megszivtad, haver"...
Ha meg a mukodo fideszes is csak igergeti a fonokenek a penzt, akkor mit csinaljon egy atlagember?
Valoban a fidesznel nincs ma gazdagabb rablopart - hat tessek talan az elsibolt vagyonbol valamennyit visszaforgatni...

El tudom kepzelni, hogy ennek fenyeben orban szul meg egy korlevelet, amit csak az oligarchaknak kuld el, es amiben csak annyi lesz:"Akkor sem fogtok adakozni, ha tudjatok, hogy ezzel biztosan elkerulitek a bortont?"

Na, ha erre se nyilnak meg a zsebek, akkor nagyon hamar kiderul majd, hogy a kiraly meztelen. Hat ez van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Erre mondjak azt, hogy "ezt megszivtad, haver"...
Ha meg a mukodo fideszes is csak igergeti a fonokenek a penzt, akkor mit csinaljon egy atlagember?
Valoban a fidesznel nincs ma gazdagabb rablopart - hat tessek talan az elsibolt vagyonbol valamennyit visszaforgatni...

El tudom kepzelni, hogy ennek fenyeben orban szul meg egy korlevelet, amit csak az oligarchaknak kuld el, es amiben csak annyi lesz:"Akkor sem fogtok adakozni, ha tudjatok, hogy ezzel biztosan elkerulitek a bortont?"

Na, ha erre se nyilnak meg a zsebek, akkor nagyon hamar kiderul majd, hogy a kiraly meztelen. Hat ez van.
Yoda69
@karma1: Ez lenyegtelen. Figyeld majd meg a fideSS kommunikaciojat a kovetkezo nehany hetben. Dolni fog a penz hozzajuk a tamogatoktol, fogy vivjak a harcot. Tok mindegy mi a valosag, ok felepitettek egy tervet es ha torik ha szakad azt vegigviszik.
karma1
@Yoda69: Tudod, mindent lehet titkolni, EGY DARABIG,... De aztan egyszerre fog dolni a szar a nyakukba... Mar nagyon varom, - a kommunkaciojuk nem erdekel, annal inkabb az, hogy milyen retorziokra szamithatnak majd azok a verfideszesek, akiknek a neve ott van a kubatov es orban maganlistajan, es akik NEM adtak semmit sem, vagy csak keveset.
nezelodo
Az áradó Dunába vizet? Mióta volt szokásban, hogy Ali Babáék, a Ruzsa Sándorok könyörögve kunyeráljanak, hogy azok maradhassanak akik mindig is voltak? Azok egyszerűen elvették amit akartak, ahogy a dakota kormány is, és ma már még a látszatra sem adnak. Kiveszett belőlük még az a csipetnyi szemérmesség is, ami a Kádár rendszerben pártkáderként megvolt a felmenőikben. Lehet, hogy a Soros pénzelte egyetemeken a rablótanszékeken szívták magukba ezt a tudományt, mint a száraz szivacs?
karma1
@nezelodo: Nem hiszem, hogy egy olyan ember, mint Soros Gyorgy, arra biztatta volna barmelyik tanitvanyat is a tanarain keresztul,. hogy va'ljon rablova', gerinctelenne', becstelenne'...
Ezt orban egyedul csinalta maganak, lezullesztette sajat magat...
Kezdodott ez azzal, amikor kerte a kerites aranak a felet a nemetektol, - nem kapott -, aztan elutazott Kinaba es ott kerteles nelkul kert kolcsont, - ezert meg tancolt is a kinai elnok elott! -, aztan itt is kapott egy udvarias altalanos valaszt, es ugyan a kinaiak jonnek epiteni a deli vasutat, de koszonik, magyar reszvetelt, vallalkozokat nem kernek, es most ez a tarhalas...
putyin viszont mindenkinel szarabb konstrukcioju hitellel a nyakatokba - otthon e'lo"ke'be - rogyaszt egy mocskosul rossz hitelt, ami nem is hitel, hanem egy elavult technologiaju atomeromu, amire mar a kutyanak sincs szuksege...

Szoval ennel lejjebb mar nincs, bizony, el kell jutni odaig, ahova ma trump jutott: Michael Wolff kimondta rola, hogy egy idiota, gyerekes, kiszamithatatlan, tudatlan valaki, akinek eletveszely volt a kezebe adni ekkora hatalmat, es aki nem alkalmas a posztjara.
Ma jelent meg a Fire & Fury cimu konyve, de mar minden peldanyat eladtak par ora alatt.
Itt az ideje annak is, hogy orban elmeallapotara komoly fuggetlen orvosbizottsag adjon szakvelemenyt.
(Ebben az allapotaban meg egy sima PAVII-n se menne at, amin minden kamionsofornek, teherautovezetonek at kell mennie...)
Grafix69
Nekem azért a másik riportból az jött le ,hogy igen is támogatják a Fideszt pénzel , Sajnos,
karma1
@Grafix69: Ha senkitol egy fillert sem kapnak, akkor is azt fogjak mondani, hogy rengetegen adakoztak, soha ennyi adomany meg nem jott be a szamlajukra! Es ezt soha senki nem fogja tudni megcafolni, mert a kasszakulcs kuszaszem zsebeben van, hogyha nem fog bejonni egy buznyak sem, akkor majd kuszaszem ad egy csomo penzt a futyisznek, es minden el van boronalva. (Azt nem ertem, hogy a 100 milliardos orosz hitelbol hogy nem tudtak atcsoportositani 1-2 milliardot? AKkor amikor mar szinte minden hirdetesi felulet a tulajdonukban van, gyakorlatilag csak a nyomdakoltsegben a festeket kell nekik megfizetni, meg a munkasok beret, es nyugodtan terjeszthetik a sajat mediafeluleteiken,,)
Grafix69
@karma1: Persze értem én , csak tegnap láttam egy ATV ( Orbán ) videót ott az ebben szereplő videót néztem meg és nekem nem az jött le belőle mint mit itt írogatnak , ha nem tévedek legalább a 70 százalék anyagilag is támogatná a fhűrert .
Grafix69
@karma1: Mennyi idő van nálatok ? 17,30?
karma1
@Grafix69: Nem, 6.39, vagyis most Budapest es a lakohelyem, kozott pont 12 ora az idoelteres...:o)))
karma1
@Grafix69: Ez nalam - es orban olvasataban is - a "mondd te is" kategoriaba tartozik: orban nagyon is tisztaban van vele, hogy o olyan helyzetben van, hogy meg az Atyauristen se ellenorizheti le, mert peldaul az eddigi 7 konzultaciojara visszaerkezo leveleinek a megszamolasat, tartalmat SOHA nem ellenorizhette egyetlen ellenzeki kepviselo sem - amit most Hadhazyval csinaltak, az egy majomparade volt! - , pedig orban ezeket a levelezeseit nem a malacperselyebol, hanem a magyarok adojabol fizette.
De a 2016-os oktober 2.-i migransos szavazas szamlalasanal sem volt EGYETLEN ellenzeki megfigyelo sem sem a szavazohelyisegekben, sem a vegen a szamlalobizottsagban.
(Az mar kulon hab a tortan, hogy meg ezzel az oriasi hatszellel sem voltak kepesek egy nyero szamot kihozni.)
Nagyon nagy meglepetesekben lehet meg resze a csuti vizilonak, - a szamokat nem lehet megeroszakolni, a statisztikakat lehet egy darabig kozmetikazni, de teljesen meghamisitani nem lehet,.
Equus
most akkor két hitgyülis tévé van? Mert pár napja még a zutca embere éppen támogatta a felcsúti kancigányt...
karma1
@Equus: Ha nem is hitgyulis, akkor vajnas,... Az egyik pont olyan szar, mint a masik...
karma1
@Equus: Atyavilag ! Hogy Te miket talalsz!>..:O)))) Es te'lleg!...:o)))
Grafix69
@Equus: Köszi , nagyjából tudtam csak
Equus
@karma1: 07.04 nekem vmi Sváby műsor rémlik az ATV-től, ahol szinte minden megkérdezett támogatta a Vezérlő Fejedelmet...youtu.be/ZD0xALAjgqU
Equus
@karma1: anyukám azt mondta: soha nem leszel elég okos, h mindent tudj! Örülj, ha azt tudod, hol lehet megtalálni, amit nem tudsz... :)
karma1
@Equus: Erdekes, a legjobb tanaraim nekem is ezt mondtak! Anyukad IS okos...:o)))))
karma1
@Equus: Na most kepzeld el, ha a hitgyulis buzulmanyban nem a futyiszt es a fanjait istenitenek! Na, az lenne a veg!...:o)))))
simmering73
Tejeljetek fideszbirkák. Amelyik nem ad önként, attól el kell venni. Azanyátokúristenit! Végveszélyben a haza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.