Volt egyszer, talán igaz sem volt egy szerény, egyszerű fiúcska. Szülei pedagógusok, a család –ismerőseik elmondása szerint–rendezett körülmények között élt az “átkosban” is. Hősünk az egyetemre is bejutott, élt a Kádár-korszak adta lehetősséggel, mint sokan mások. Időközben meglegyintette a politika szele, a szakdolgozatát már nem védte meg, így diplomát sem szerzett. Később kiderült, a sikerhez erre nincs is szükség. A mi emberünk az akkor még liberálisnak mondott Fideszhez kötötte sorsát, a városi legendák úgy említik, hogy Fodor Gáborhoz állt közel.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon aranyos, ironikus cikk...:o)))) Hat igen,... Magyarorszag viragzik, mig minden minisztere, sot, a miniszterek elnoke csorobb a templom egerenel is : ugyebar ami sikerul nekik orszagos szinten, azt a kis csaladjukban ok maguk keptelenek elerni, csak a 11 eves lezerjanko gyerek, meg a 82 eves nagyi kepes produkalni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.