Az óvatlanság a mi camera obscuránk. A közpénz (az állam pénze; az adónk; a mi pénzünk) eltüntetésén fáradozó politikusok azt szeretnék, ha nem látnánk semmit, lehetőleg még őket magukat sem – elégedjünk meg azzal, amit a Parlamentből sugároz róluk a köztévé, gondosan ügyelve rá, hogy az utolsó csirkefogó is jelentős államférfiúnak látsszon. Ami máskor történik, az nincs. De ahelyett, hogy ők zárkóznának be valahova a bűnös üzelmeik idejére (vagy őket zárnák be utána, jó alaposan), minket igyekeznek beterelni egy sötét szobába, mint a gondos szülők a gyerekeket a karácsonyi csengőszó előtt.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ebből is kiderül, hogy a Kósa-család nőtagjai milyen talpraesett asszonyok.
Mi, köznép is talpraesettek vagyunk. Csak sajnos másodszorra, mert ezt a ""családi és baráti ügyeskedést"" már évek óta nyeljük, tűrjük és félő, hogy jövőre ismét hagyjuk nyerni őket.
Sorra buknak ki az ilyen ""filléres"" és az ennél több nagyságrendű lopások és rögvest tűnnek el a süllyesztőben. Szinte minden reakció nélkül.
Akkor miért is ne mernék csinálni???
tudode
Orbanisztánban valójában dívik a KLEPTOKRÁCIA, hiszen a "falusi gyerek" kezdte a közpénből elsíbolt, a papit bányával kiengesztelő, agyba főbe vert csemetéje.
.
Akkor kellett volna MEGÁLLJT PARANCSOLNI vagy
- a papinak azzal, hogy PISZKOS PÉNZBŐL nem fogadja el a bányáját, vagy
- az 1992-ben működő igazságszolgáltatásnak!
.
Myílt titok volt/van:
.
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis
.
Emiatt a Fidesz leggátlástalanabja abban a hiszem van, hogy SZABAD A VÁSÁR, különösképpen a KORMÁNYRÚD BIRTOKÁBAN!
.
Erre a kérdésre valamikor valakiknek válaszolniuk "kell a FELTÉTELEZHETŐ VÉD és DACSZÖVETSÉGET illetően is, mert rámegy az ország mindene erre a HADICSELRE"!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.