A rablás nálunk bűntudat és félelem nélkül folyik. És Hajós András még biztosítja is a Fideszt, hogy nincs mitől tartaniuk. Karácsony előtt voltunk három nappal. Az üzletek zsúfolva, az összes pénztár mindenhol nyitva, a postákon kígyóztak az Erzsébetutalvány-sorok, egy gonoszul félrekormányzott ország koldusszegény nyugdíjasainak 33(!) eurónyi fájdalomdíja – én meg otthon rá-rápillantottam az elnémított hangú képernyőre, az ATV kora esti programjára. Nem érdekeltek az unalomig ismert szereplők. Aztán amikor Hajós Andrást láttam, visszaadtam a hangot. Nem tagadom, eleve fenntartással kezdtem őt hallgatni. Sokoldalú, tehetséges ember, de soha nem soroltam őt a rezsim konzekvens bírálói közé. Nyilvánvaló, hogy nem rajong értük, de álmatlan éjszakai sincsenek miattuk. Ennyi azonban egy diktatúrában kevés, ezért nem érdemes kimenni az ATV isten háta mögötti székházába. Most is a szokásos mindent elmaszatoló, egyrészt-másrészt fecsegés ment sokáig: azért ez itt még demokrácia, még...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Az egészben az az érdekes, hogy a finneknél kimondják azt, amin idehaza a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk hangosan röhög.
karma1
Ugyanezt a cikket mar tegnap bekuldtem, akkor ezalatt a cim alatt futott:

Bruck András: Döbrögi ellen nem egy másik Döbrögit kell az ellenzéknek hadba küldenie.

Sajnos, Brucknak teljesen igaza van...A tudosoknak, akademikusoknak sokkal nagyobb a felelossege, mint egy atlagos embere, hiszen ok szinte mindannyian beszelnek valamilyen idegennyelvet, van ralatasuk - es esetleg beleszolasuk is - a nemzetkozi es hazai ugyekbe, politikaba is - aki megsem teszi ezt, es hallgat, mint nyul a fuben, az pont ugyanolyan hazzarulo, mint orban, semmivel sem kulonb...
lampa laz
..."finn legfőbb ügyésznek a bíróság előtt mondott szavaiban található meg: “Számomra ez egy szakmai, társadalmi és gazdasági katasztrófa”.

Vajon, hogyan hangozna ugyanez Polt Péter szájából? Alighanem így: Számomra ez egy szakmai, szociális és gazdasági paradicsom."

Micsoda különbség!! Nálunk ilyen soha sem fog megtörténni, h bűntudata legyen egyetlen politikusának is.
justhpeter
Nagyon messze vagyunk a finnektől, Finnországtól, ahogy a Pápától és a demokráciától is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.