Átlagosan hetven százalékkal nőtt azoknak a megtakarítása, akik 2011-ben a magánnyugdíjpénztári tagságnál maradtak. Egy friss kimutatás szerint az eltelt években stabilan 10 százalék körül gyarapodtak a nyugdíjvagyonok, míg szakértők szerint elképzelhetetlen, hogy az állami rendszerben gyűjtők vagyona is így gyarapodjon.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Tegnap az RTL bejátszotta a Matolcsy nyilatkozatát. Igenis meglettek félelmitve az emberek. Ugyan is 70 % veszítették volna el az emberek az addigi befizetésük értékét az állami rendszerből. Gondoljunk bele a 40 éven felüliek akinek már kb. 20 évük benne volt. A fiam is azért lépett ki a magánból.
papa.49
@szaboria1: Az én fiaim is több százezret buktak fejenként, a lányom is bukott de ő ,,csak,, majd egy százast ... Végül is ezért is akasztás járna !!!
szaboria1
@papa.49: Sajnos az én fiam 1,5 millát bukott és ráadásul a cége még plusz pénzt is fizetett mivel a tulaj élt német országba a tudta miből lenne jó nyugdíj. Ráadásul a legjobb magán nyugdíjnál az NN ami régen ING volt.
papa.49
Nálunk a középső fiunk bukott 870 ezeret, a bátyja is vagy 5 százezret, a legkevesebb a legfiatalabbnak volt vagy 3 százezer, de ő akkor már évek óta egyéni vállalkozó volt, míg a másik kettő alkalmazott ...
Mindenesetre akadjon a torkán a xartolcsynak az a pénz, vagy költse patikára a rohadt tetű !!!
peterkelemen
Tudjuk és azt is, hogy ha kell erővel fogjuk visszavenni az ellopott magánnyugdíjainkat. Orbánék golyóra érettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.