Nem hiszik el a magánnyugdíjpénztárak tervezett felszámolása ellen titakozók, hogy csak a tagok védelmében cselekszik a kormány.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Quijote
"A tagok védelmében cselekszik a kormány, hiszen csakis az állam gazdálkodása átlátható, és tudja garantálni a nyugdíjat."

Láttuk a 3000 Mrd esetében is!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Quijote
"A tagok védelmében cselekszik a kormány, hiszen csakis az állam gazdálkodása átlátható, és tudja garantálni a nyugdíjat."

Láttuk a 3000 Mrd esetében is!!!
Törölt felhasználó
Amikor pofán hazudta Viktor az országot arról volt szó, hogy elveszik és mindenkinek nyilvántartott számlája lesz az államnál... Ebből az lett, hogy nincs nyilvántartás és az alaptörvényből is kivették a nyugdíj jogosultságot...:) Kitől is kéne félteni a nyugdíjat akkor???:)
magyarbakancs
Magyarország jobban teljesít.
Lenyúlásban, korrupcióban,tömegek lenézésében lásd segélyesek,rokkantnyugdíjasok.
spu00
Nem tudom, hogy valaki fizetett már be ebbe a magánnyugdíj pénztárba egy fillért is? a kötelező járulékon felül, mert idáig nincs egyetlen ilyen irányú jelentkező sem.Az elmúlt 65 évben a fizetésből levonásra kerülő nyugdíj járulékból fizetik az aktuális nyugdíjasok havi járandóságát.Ez törvény, ha Önök úgy gondolják, hogy ez így nem jó, akkor el kell inditani, hogy az adott naptól ne fizessenek nyugdíjat a jelenleg nyugdíj korú embereknek, s az a pénz csak az Önök aktuális koruk idején használható fel. Igaz, hogy ez esetben 3 millió ember vágná pofán Önöket, mert Ők fizették a szüleik, nagyszüleik nyugdíját a munkában töltött idejük alatt. Ha Önök ezt akarják, álljanak ki, s mondják szemükbe, s ne ezt kommunista csőcseléknek nevezett tevékenységet folytassák.
Desischado
@magyarbakancs: Pontosan. kérdem én, miféle lény az, aki a legrászorultabbaktól is elveszi az utolsót is! A "védelemről" meg annyit, hogy a Manyup pénzt is jól "megvédték"! Rabló, embertelen, mocskos népség! Meddig tűrjük még ezt?! Nem világos, hogy ezek után majd a magán pénzek jönnek?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.