A miniszterelnök-helyettes szerint Zaid Naffa szeplői nem jelentik azt, hogy testvérei ne kaphatnának állampolgárságot. Nem volt szeplőtlen Zaid Naffa, de ez nem befolyásolta, hogy a nemzetbiztonsági átvilágításon megbukott tiszteletbeli jordán konzul testvérei magyar állampolgárságot kapjanak – jelentette ki Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes a Hír TV-nek azt mondta: ő nem lobbizott a családért, csupán a feladatát végezte, amikor állampolgársági kérelmüket – a külügyminisztérium kérésére – az államfőhöz továbbította. A kereszténydemokrata politikus szerint épp a Naffa család esete mutat rá arra, hogy milyen jól működik a magyar rendszer.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Miért is nem kifli?

Egy igencsak karakteres gondolatment a mi derék Tömjény Zsótink előadásában

A drága jó vice legjobb vicce volt a minap, mikor a HírTV-ben beszélt a Naffa család és ai ő nemzetbiztonsági ügyük kapcsán. Nem csakhogy egy eszement olvasatot tudott elővezetni, de az ügyet bagatellizálandó igencsak pikáns példát tudott felemlíteni: „Ez olyan, mint ha azt mondanák, hogy Önt nem veszik fel az egyetemre, mert az unokatestvére elcsent egy sportszeletet a közértből”.
Ami szándéka ellenére a párt eredetére hajaz, mert egyszerre utal a derék kádári káder-kölkök egyetemre-jutására és a nyugdíjakat eltapsoló szenyátorina előéletére!n=))
nezelodo
Igaza van a Zsótinak! Ha az áldott emlékű egyházügyi villamoskalauz-államtitkár neveltje száguldhat a szentté avatás felé mint az egyház regnáló védőszentje, azok a pénzes migra arabus haverok miért csípik a szemét a zembereknek?
bakegya
Az a jó arab amelyik az orbán zsebbe dugta a dollárokat!-TÖMJÉNEZETT BŰNÖZŐK EZEK-ki tolmácsolta le ezt a szemen szedett disznóságok sorozatát-MINDENRE VAN EMBERE ENNEK A MAFFIÁNAK-és már nem is titkolják-hát ezt intézte a magyarok fideSS SEREGE-és nekünk ezeket a kettős játszmákat kellene FOLYTATNI???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.