Államtitkárok, miniszterek és polgármesterek gyermekeinek és unokáinak szervezne "keresztény szellemiségű" tábort Kerényi Imre. A miniszteri biztos tervei szerint a 10-16 év közötti fiatalok a 250 ezer forintos részvételi díjért a római kor hangulatát idézhetnék fel. Lázár János szerint nem lesz ilyen úgynevezett Gizella tábor, Kerényi Imre viszont azt mondta az ATV Híradójának: kitart a terve mellett. Múltidéző programot álmodott meg Kerényi Imre miniszteri biztos is a Balaton mellé. A határozottan keresztény szellemű nyári tábort Gizella tábornak keresztelte el, aminek a részvételi díja fejenként 250 ezer forint lesz – írja Kerényi, aki maga is elismeri ez igen drága, de mint írja minőségi is. Ez alól maximum 20 diák kapna felmentést. Görög peplon, római tunika, fából készült római kard és egy cserkészzsinórral ellátott napkalap is a táborozók alapfelszereléséhez tartozna. A fiatalok színdarabokat adnának elő és énekelnének is.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Kerényi nosztalgiázik? Vörösberénnyel szemben, lent partközelben volt egy nagy KISZ tábor! 10 perc séta a Fehér templomtól.
Északi
"Elit tábor fideszes gyerekeknek" :D...milyen elit is az? ...
papa.49
A kerényi pubi meg szemezgetné a gyerekeket !!!
CsipkeRózsa
Az a kérdés, hogy kinek a pénzéből alakítja ki, és kinek a haszna lesz a végén?
papa.49
@CsipkeRózsa: Nyilván közpénzből, és a haszon meg a fütyiszé lenne !!!
desiro
Lehet, hogy nem csak meleg, de pedofil is?
Ha csak fideSS görények gyerekeit téríti nem bánom, csak máséhoz ne férjen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.