Egyébként lehet, hogy a bajor királynéról elnevezett tábor mégis hasznos lehet az elit számára. Akármennyire is diszkriminatív. Feltéve, ha kellő alapossággal elmesélik, hogy a gazdaság helyett alkalmazott ideológiai melldöngetés csak mélyíteni képes egy válságot. Amely melldöngetésben ugyan fel lehet használni az egyházakat, ki is lehet játszani az ideológiákat egymás ellen, de a végjátékot mindez nem teszi elkerülhetővé. Legfeljebb véresebbé. Amelyhez lehet ugyan divatos tunikában, fakarddal edzeni, de ez, annak idején ugyanúgy nem védett meg senkit, ahogy az egyházak is a maguk ideológiai metabirodalmát építették csak ki később az Imperium Romanum romjain.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Tudod azt kell mondanom többre becsülöm pl. a Berecz Jánost aki KB. tag volt de nem tagadta meg az elveit, van ilyen egy pár !!! Azok akik mint a gatyájukat úgy cserélgetik a hitvallásukat, én csak ,,magamistáknak,, szoktam nevezni !!!
A fütyisz vezérkara csupa ilyen görényből áll !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Eriksson: Pontosan ez a Kerényi is mszmp tag, és titkár volt a Kövér a társadalomtudományi intézetben a Lendvai Ildikó beosztottja volt az Orbán kisz titkár, meg besúgó volt, a Matolcsy mszmp tag, a Pintér mszmp. tag tulajdonképp az egész brancs az mszmp. maradványain kelt ki !!!
Eriksson
@papa.49: Úgy van. Ráadásul nem is echte magyarok.
Eladott Ország
@papa.49: "...én csak ,,magamistáknak,, szoktam nevezni!" Én meg politikai prostituáltaknak.
papa.49
@Eladott Ország: Mindkettő helyes ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.