A párt a város egyik legszegényebb részén szeretett volna egy vendéglős vállalkozó segítségével 150 adag babgulyást osztani. A tavalyihoz hasonlóan adták be a kérelmüket, de arra hivatkozva, hogy a jogszabály megváltozott, elutasították – adta hírül a Hír Tv. Az indoklás szerint csak elektronikus úton, külön erre a célra szolgáló nyomtatványon lehet engedélyeztetni. A párt ezt is megpróbálta, de azzal szembesültek, hogy ilyen nyomtatvány nem létezik. Az már tényleg csak a ráadás, hogy az engedélyeztetési eljárás időszakában a vállalkozónknál megjelent két ellenőr – mondta el a Hír Tv-nek Nagy Ferenc, a párt országgyűlési képviselőjelöltje. Milyen szerencséjük van például a váci rászorulóknak, hogy Rétvári Bence simán osztogathat krumplit. És még az ÁSZ sem kérdezi meg tőle, hogy honnan szerezte a négy tonna osztogatnivalót. Az ételosztások ellehetetlenítése (mínusz persze Rétvári Bence) miatt éppen most tartottak tiltakozó ételosztást. + video...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@durbincs: Farok! Neked nem osztottak. Huzd le magad a budin, hugyagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@division: Ja, és ha a DK osztogat, azt a saját zsebére teszi, a Fidesz meg közpénzből
osztogat ! Ami ugye törvénytelen !
division
@nyanya001: Na majd áprilisban minden kiderül.
Yoda69
@durbincs: Farok! Kuss !
Fekszik nyugszik nem pofazik!
Labtorlot nem ragja szet!
Maradek csontot megkaphatja, ha kusshad.
advocat
Miről ír a durbincs! Rohadtul nem értem.
A téma az, hogy Gyurcsányék (lehet utálni az embert), de az ételosztás sok embernek jól jön. A vendéglősnél miért jelent meg két ellenőr, Ez azért valahol a joggal való visszaélés jele lehetne.
Esetleg erről a véleményét? Ha meg nem sértem, mert ehhez a magas szintű kinyilatkozáshoz már kevés vagyok. Tudod 8 általános, de csak kettőről van bizonyítvány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.