Összesen 45 határsértőt tartóztattak fel a hétvégén a rendőrök az ország területén.

Negyvenöt határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig az ország területén a rendőrök – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

45 illegális határátlépő jutott be az ország területére a hétvégén

Fotó: pixabay.com CCO

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken kilenc, szombaton 31, vasárnap négy jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit állítottak elő, majd kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román határszakaszon csupán egy határsértőt fogtak el, embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen indult eljárás.

Az elmúlt héten az ország területén összesen 128 embert tartóztattak föl és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten – január 8-ától 14-éig – ez a szám 118 volt. A román és ukrán határszakaszon 12 határsértőt fogtak el az elmúlt héten – derül ki a rendőrségi összesítésből.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Aztaaa! És ezeket most migráncsoknak vegyük,vagy oltalmazottaknak?Kopogtattak,vagy csak úgy gyüttek?
Európai téridő
Ezekről a két számjegyű "bevándorlásokról" naponta értesülünk. Egy év, ugye, annyi nap, amennyi. Sok kicsi sokra megy. Vagy már összeadni sem tudnak az aktivisták és a média?
csipetke
@Európai téridő: Belegabalyodtak a meghatározásokba,migráns,bevándorló,gazdasági bevándorló,menekült,és a legújabb,az oltalmazott,és az ezekhez kapcsolódó rengeteg hazugságba.
advocat
És ők hogy kerültek be? Ennyire sz@r a kerítés? Csak arra jó, hogy hülyítsenek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.