Szerinte ez a modern politikai kultúra része. De ők elszántak, egyelőre nem a lemondó, hanem a másik beszédén gondolkodik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
"sőt, a 20 százalék meghaladását sem látja lehetetlennek."
Aztán bilibe lóg a keze és felébred!
De megünneplem, ha igaza lesz!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@koszpeko: 20.43
1990-1994 között el kellene számolniuk az állampárti örökséggel, az ingatlanokkal az MSZMP vagyonnal, 1994-től meg a maffia politizálásukról, először hogy miért nem számoltatták el az MDF kormány privatizációs ügyleteit stb, stb.
Így igazad is lehet: ne 27 évvel, hanem legalább 28 évvel számoljanak el!
Béla333
@gulyasgyula: 20.55
Van vállalkozásod? Ha van és kaptál már APEH/NAV ellenőrzést, akkor tudhatod, hogy egy gépkocsi költség elszámolásánál kérik a kiküldetési rendelvényeket, hogy hol, mikor, kivel tárgyaltál, esetleg még tárgyalásjelentést, uti elszámolást, stb, stb.
Miért kellene kevésbé szigorúan elszámoltatni a politikusainkat? Miért kellene hagyni az eddigi ÁSZ gyakorlatot, ahol az állami pénzek elszámoltatása abból állt, hogy összeadták a beadott papírok számait, ha számszakilag rendben volt, akkor minden rendben volt!
Ha bennünket így, akkor őket is így!
Szerintem!
És ez csak egy példa!
gulyasgyula
@Béla333: ..Régen voltál vállalkozó az ilyen úti elszámolás már megszünt ..De a többivel egyetértek csak attól tartok hogy politikusokat soha nem fogják így elszámoltatni mert mind benne van akár ellenzék akár kormánypárti ..
Béla333
@gulyasgyula: 08.43
Most teljesen mindegy, hogy azért-e, mert nem voltak még döntéshozó helyzetben, vagy azért mert ez belülről jön náluk, de van olyan alakulat, amelyik nem nyúlta le a közöst, nem csábult el a potyától: az LMP és a Jobbik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.