Határozati javaslatot nyújtottak be a szocialisták és a Jobbik a betelepítési politikájának hátterét feltáró vizsgálóbizottság létrehozásáról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hajrá...minél több csontváz hullik ki áprilisig annál jobb.
dr. prédikátor
Hajrá!!! Teljes gőzzel előre a fityfasz megsemmisítése érdekében!!!Ö S S Z E F O G Á S T!!!
Rockxy
Érdekes, hogy senki nem tudja, hol vannak a betelepítettek.
Még a jobbik is csak azt kérdezgeti, hogy holvannak-holvannak. :)
Nemrég még a vona is azt mondta, hogy elgondolkozna egy-két ezer menekült befogadásán.
A zemeszpé meg imádta őket, már látatlanba', gyárilag ! :)

És most, amikor megvan(csak nem tudjuk, hol) a meglepetés, ajándékba kapott a bal és a jobb oldal is néhány védelmezett külföldit, amire a zorbán már rég megkapta a zunijós pénzt, amit előbb jól ellopott, stadiont építette belőle, most meg rákölti az idegenekre, ahelyett, hogy a hazai szegényeket szponzorálná belőle, de jön még a kutyára dér, mert ma reggel is olyan hideg vót, hogy jégcsap lógott a zereszen, de már leesett, mert megsütötte a nap, a szomszéd néni, meg jött lelkendezve, hogy 8 ezerrel emelték a nyugdíját, és már megy is szavazni a gyurcsányra, mert úgy fáj a könyöke, hogy nagyon rosszul hall még a fülére is, de nem baj, mert a kedvenc macskája ott ül az ablakban.
Na! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.