A kormánypárt bemondásai szerint a nyugdíjemelés és az Erzsébet-utalvány-osztás bagatell ahhoz képest, amit az amerikai üzletember a magyar népnek szán, hogy bukjon a kormány. Dollármilliárdokat mozgat meg Soros György, hogy befolyásolja a magyar választásokat, rukkolt elő a nap talán legabszurdabb mondásával Hidvéghi Balázs. Ha igaz amit a Fidesz kommunikációs igazgatója állít, akkor legalább 500 milliárd forintért (a többesszám minimum 2 milliárd dollárt feltételez) formálná a népakaratot az amerikai üzletember. Azaz a 3,2 millió háztartással számolva egy család (famíliánkénti véleményazonosságot feltételezve) meggyőzésére 156250 forintot szán Soros - legalábbis átlagban. De tekintve, hogy a közvélemény-kutatások szerint a leginkább a Fidesz-tábor (itt van a biztos pártválasztók majdnem fele) és a bizonytalanok kis része retten az amerikai üzletembertől, ökölszabály szerint ez a summa inkább 321500 forint családonként.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tisztelt Fidesz!
Az önök számítása szerint 10 milliós megtakarításom van a bankban, kb. 100 ezer forintot fizet Soros. Viszont sehol sem találom ezt az összeget, pedig már minden fiókot és párnacihát megnéztem!
Kérem, hogy a fenti összegeket levél helyett sziveskedjenek kipostázni!
Kellő tisztelettel egy hülyének nézett nyugger
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Nessy: Nem neked szól a Hídvégi effendi matematikai "salDo mortales"-e! (IQ
Nessy
@CsipkeRózsa: Ha a fideszé lenne, semmi bajuk nem lenne vele!
Qqberci
Soros soha nem volt szűkmarkú. Nekem az alapítványa több drága amerikai vizsgámat fizette - mindenféle kérdezősködés és ellenszolgáltatási igény nélkül...
quadrocopter
@Nessy: A "Tisztelt" meglehetősen durva volt, egy rabló hordával szemben, rosszallásomat fejezem ki, tessék megjavulni!
Nessy
@quadrocopter: Igenis! Kérek engedélyt meghunyászkodni! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.