Sokan kételkedtek abban, mennyire őszinte Vona és a Jobbik cukisodása, egy azonban biztos: csak mérsékelten volt eredményes. Az Orbánék által egy év alatt befogadott 1300 menekült most kaput nyitott a Jobbik elnökének pártja régi énjéhez. Közben a kormánysajtó már az LMP-re zúdított össztüzet. A szélárnyékba került MSZP elővette a nyugdíjtémát és nyitott a szélbalra. No és megszólalt Soros is. A hvg.hu heti politikai elemzése a lendületet kapó kampányról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Hibázott? Akkor nem mindent tudó? Netán halandó? Ez ha így van,miért ő a megmondó???
advocat
MSZP? Elég lenne a svájci indexálást nap, mint nap felemlegetni. Az, hogy a minimálbér évek óta 10 % fölött emelkedik? Akkor mi van a nyugdíj emelésekkel. esetenként 1,6 %? Arányok! Ha a kormány emeli a minimálbért, az egyre leszakadó nyugdíjasok bérét is kellene emelni. Ki meri ezt így felemlíteni? Senki. Mert egyébként tesznek a nyuggerekre, csak 4 évente fontosak. Hiszik a vén marhák. (Közéjük tartozom!)
Eladott Ország
Úgy hírlik, Orbán Viktor egy valóságos Dobó István, amennyiben kizárólag az ő érdeme, hogy az ellenség még nem foglalta el a várost. Annyira vicces lenne ez, ha nem benne ülnénk mi is nyakig. Így nem vicces. Pedig ez lesz még egy darabig, mert jön a választás és ennek arányában bugyog fel a fekália mindenhonnan. Mészáros Lölö repülőjétől Tiborcz éjjeli lámpáján át odáig, hogy az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottsága üdvözölné, ha az Európai Számvevőszék külön jelentést készítene az uniós pénzek magyarországi felhasználásáról. Szóval lesz itt még baj, nem kevés. Előtte aludjunk egyet. Csak még egy jó hír a végére: Levélben tájékoztatja a “Stop Soros” törvényjavaslatról az állampolgárokat a miniszterelnök. Én is ezt szerettem volna eldönteni az "emmútnyócévben", csak nem voltunk elegen! Mármint azt, hogy kivel élek együtt, és kinek tűröm, hogy a haverjai rokonai is fosztogassanak, nem csak a csúti cigány maga, az alomjával együtt.
uploads.disquscdn.com/images/fa43da1961b1ad984859448e142adfb4882e9212c57c0f84a545bc6313931832.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.