Folytatódik a téli leállás után a dél-balatoni vasútfejlesztés: Szántód-Kőröshegy-Balatonszentgyörgy szakaszának korszerűsítése, valamint a Fonyód-Kaposvár szakasz felújítása, a beruházás az utolsó szakaszába érkezett - ismerteti a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A nemzet lófasza méggazdagabb legyen.SINRE TETTE AZ ÉLETÜNKET RENDESEN-de még adéd és ük unokáink is fizethetik a mészáros -(tiborcz) -ORBÁNGYŐZŐ PAPI birodalmár BESZÁLLÍTÓIT, hiteleit!!!-SOSE LESZ OLYAN TEHERFORGALMA TÖBBET A VASÚTNAK AMI AZT FENNTARTSA-az lesz az első hogy ezt a szakaszt is privatizálják a koronahercegnő lányai ÉS A MÉHSZAROS GYEREKEI A NEMZET NEVÉBEN-AZTÁN HA MEGÁLL AZ ÉSZ, ,AZ UTASOK MEHETNEK GYALOG.MINT MA A FŐVÁROSBAN AHOGY BUMLIZHAT A DOLGOZÓ A METRÓ HELYETT.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.