Visszaszámlálás a választás előtt – ezzel az új rovattal jelentkezik péntektől a Tv2 Mokka című műsora, ebben aktuális politikai kérdésekről diskurálnak majd a meghívott vendégek. A debütáló rész váratlanul emlékezetesre sikeredett, mert az érezhetően sorosozásra behívott politikai szakértő először cáfolta, hogy az ellenzék tényleg le akarná bontani a határzárat, majd szimbólumnak nevezte a kerítést, ami úgysem állít meg senkit. Mire a kormányoldali Századvég-vezető olyan mondattal vágott vissza, amit nehéz nem egy élő adásban elhangzott fenyegetésnek venni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: Maradjunk annál, amit te laikus is rögtön láthatsz. Most ne is foglalkozzunk azzal amit mondanak, mert úgysem érted a negyedét sem.

Egyrészt adott egy jóvágású, jól öltözött, felkészült, higgadt, érvekkel teli, őszinte, magabiztos ember, másrészt adott egy habzószájú, arrogáns, nekivetkőzött, hiteltelen, megjelenésében is parádés ,,szép szál" propagandista.
Szerinted kinek hisz az átlagember? Ezzel persze csak az a baj, hogy átlagember nem nézi a TV2-t.
De tételesen felsorolhatnád, hogy miben is hazudott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
Aki Én
maradjunk a "mAnipulatív"-nál,ami jobban hangzik,még a románoknak is? ;-)
cs.n.
Elcseszték, mert nem kormányközeli intézettől hívtak elemzőt. A közmédiánál ilyen már rég nem fordulhat elő.
papa.49
Az elemzés pontos volt és fájdalmas is a g. fodornak nem véletlenül !!!
lampa laz
Gépatkányfodort beültették a gyerek etetőszékbe, h fölérje az asztalt, és ne öntse magára a reggeli kakaót. Csak a partedli hiányzik a nyakából.
Ez az irtózatos gnóm soha sem fog felérni Boros Tamáshoz se ész, se testi méreteiben.

Ez a riporternek nevezett izé meg hogy lehet ennyire hülye, h "csípőfogó vagy harapófogó, vagy nem tudom mi” van. Szégyen, nő létemre is meg tudom különböztetni az egyszerű kézi szerszámokat. Istene(m)s a kalapácsra vajon mit mondott volna, pillanatragasztó?
kereső
@Shikari: 17:13,nem is csoda azon a szemüvegen keresztül,amit te hordasz.Keresd fel orvosodat,látszerészedet.
papa.49
@kereső: Inkább a helyi vadászt keresse fel )))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.