Felszámolás előtt áll Budapest egyik legismertebb nyomortelepe, a Hős utca 15/A-B. Arról azonban még semmit nem lehet tudni, hogy használja majd az ölébe hullott több mint 2 milliárdos kormányzati támogatást a telep felszámolására a kőbányai kerületi önkormányzat. Egy biztos: a lakóknak intenzív jogi segítségre van szükségük, hogy a lehető legjobban jöjjenek ki a most következő egyezkedési időszakból, és ne arra a sorsra jussanak, mint a korábbi telepfelszámolások érintettjei, akik ahelyett, hogy kivergődtek volna a lakhatási szegénységből, csak tovább süllyedtek benne.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
mi lenne, ha munka után néznének a jogaik kurkászása helyett? Netán vmi könyvfélét is a kezükbe vennének?... 1ébként csak a parazitákat istápoljuk.
Be kell fizetni őket egy fél éves kurzusra vmi kínai átnevelő táborba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.