Saját erényeként adja el a bűnös Brüsszel pénzét a kormány a rászorulók előtt, valahogy épp a választások előtt nem sokkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Semmi másról nem szól az egész ország, mint a fideszes pártkatonák feneketlen pofátlanságáról. Tasó a tökéletes megtestesítője a beképzelt kiskirálynak, aki röhögve lopja meg a tapsolva bégető birkákat, majd kioktatóan utasít el minden számonkérést, közben összekacsint a mellette ülő maffiataggal, hogy jól átb*sztuk ezeket. Ha a helyzet úgy kívánja, ájtatos pofával teríti magára a keresztény köpönyeget és játssza el a magyarságért az életét is feláldozó nép szolgája szerepet.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/07/41883_taso_laszlo.jpg
Eladott Ország
Egy cinikus, gátlástalan hatalom foglya az ország. Egy hatalomé, amelyet a pénz imádata tart egyben. Minden egyéb üres fecsegés, népkábítás. Úgy látszik, olyan világban élünk, ahol már a legszegényebbeket is meglophatják azok, akik megfelelő kapcsolatokkal rendelkeznek a politika magas köreibe. A szegénybe a hatalmasságok bármikor belerúghatnak, a nyomorban élők kiszolgáltatva élnek. Esélyük sincs az emberhez méltó életre, számkivetve tengődnek. Azokból, akik tehetnének értük, már régen kiveszett a tisztesség, az emberség. Lenézik azokat, akiknek kevesebb jutott a jóból, akik örülnek, ha kenyeret tudnak naponta a kopott, törött lábú asztalukra tenni. Nem vágynak ők félmilliós helikopterezésre, nem járnak a méregdrágán épített stadionokba, nem utaznak a felcsúti kisvasúttal, „csak” szeretnének emberhez méltóan élni. Ennek az esélyét veszi el tőlük nap, mint nap a lelketlen, embertelen hatalom, jó nagyot rúgva beléjük. Vajon az urak, hölgyek tudják azt, milyen, ha levegőnek nézik őket? Talán egyszer ők is megtapasztalják, hogy abból a magasságból, amelyben ők képzelik magukat, piszok nagyot lehet a nemesebbik testrészre esni. És nem sajnálja őket majd senki… mert tettek érte, hogy ez legyen a sorsuk.
Rockxy
Na, most a hávégé elintézte, hogy a fideszbirkák megutálják a fideszt, bevágják a durcit és el sem mennek szavazni. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.