Lázár János gondolt egy nagyot, és letolvajozta a közmunkásokat. Komjáthi Imre, a Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket (MKTB) egyesület elnöke, a Közmunkások Szakszervezetének társelnöke pedig feljelenti. De a közel kétszázezer ember közvetlen megcímkézése csak az egyik olvasata a történéseknek. A sorok mögött sokkal nagyobb szemétség van.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kormányzat izomból hülye. Az izom kevés, a hülyeség sok. Ha a végtelen mohóság helyett a bűnbanda megelégedett volna kevesebbel, ha engedték volna élni az embereket, ha nem akartak volna mindent és még annál is többet, talán nem tartanánk itt. De mindent akartak, mindent akarnak. Most is. Mi viszont nem akarunk jobbágyok lenni a hazánkban, sem kitaszítottak Európa közepén, jogfosztott koldusok a tulajdon országunkban. Ezt próbálja megértetni az egyre duzzadó elégedetlen tömeg, de orbánia vezetése befogta a fülét, szorosan lecsukta a szemét. Mint a gyerek, aki így bújik el a szörny elől. De ez nem működik. Nincs hová bújni. Nekünk régen nincs. A bűnösöknek hamarosan nincs. A mindentudó Lázárjankónak és tolvaj, bűnöző haverjainak sincs.
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2018/02/08/lazar-szeljobb-ket-jobarat/
A „most majd megtanulnak dolgozni”, illetve a „legalább nem lopni járnak” típusú beszólásokra gondolok, amelyek unos untalan visszaköszönnek az internet bugyraiból. Jellegzetesen olyanoktól, akik a közmunkát legfeljebb a vízcsap-retorikából ismerik. Esetleg a munkát is. Mármint azt a munkát, amit nemegyszer a közmunkásokkal végeztetnek. Mert Lázár Jánost is egészen biztosan sokan elnéznék, amint reggel 6-kor lapátot vesz a kicsi kezébe, és elmegy vízelvezető árkot tisztítani. Természetesen az ezért jól megérdemelt közmunkabérért. Aztán a második hónap után visszatérhetnénk vele a közmunka megtárgyalására. Ez a rohadt tróger Lázár, aki még hírből sem ismeri a munkát, közpénzmilliókat lopott már össze, magának és a pereputtyának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.