Balog Zoltán Washingtonból értékelt. Amerika felfigyelt a kereszténysegítő módszereinkre, a kétoldalú kapcsolatok pedig javulhatnak, mondta.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
"Amerika felfigyelt a kereszténysegítő módszereinkre"
Ja le sem sz@rtak hazug csicska.
"a kétoldalú kapcsolatok pedig javulhatnak" a lényeg a javulhatnak, ha ők akarják.
picike1
a jó isten is állandóan munkában van összetereli a nyájat!
grincss
@picike1: Vagy épp nemi életet él!
Ez a valószínűbb! :-)
picike1
@grincss: noé bárkája - no légy- a légynek-legyen a neve légy
Eladott Ország
Fogjatok össze, mert élethalál harc van! Támadnak a zsidók és a muszlimok. Orbán Viktor maga a kereszténység. Ha továbbra is meg akarjátok tartani a vallásotokat, akkor szavazzatok Orbán Viktorra, különben mind meghalunk. Hát hiszen Európa keresztény(kedő) védőbástyájának lenni nem jelent mást, mint ezt: az úgynevezett kereszténységgel úgy házalni, mint mások a lábgomba elleni kenőccsel. Mindeközben szúrják ki a honi, nélkülöző szerencsétlenek szemét fejenként 10 kiló karácsonyi krumplival, tojással és csokoládéval úgy, hogy páratlan napokon fröcsögjenek megállás nélkül arról, hogy mióta a nemzeti-keresztény kormány áll az ország élén megszűnt az éhezés, a nélkülözés, a szegénység. Repüljenek rá azonnal egy olaszországi templom felújítására 150 millióval, miközben a budapesti hospice háznak nem futotta még 50 millióra sem, de cserébe még az arcukba is vágták, hogy rosszul gazdálkodnak. A keresztényi kötelesség szellemében lehetetlenítsék el a magyar segélyszervezeteket, adóztassák meg az ételosztást, sőt, tiltsák ki a kormány feladatait ellátó civileket a közterületekről. Üldözzék államilag azokat, akik nem illeszkednek a melldöngető, NER-kompatibilis keresztényi eszmerendszerbe . Cselekedjenek jót ott, ahol a legnagyobb szükség van rá: emeljék fel az egészségügyi dolgozók bérét papíron, hogy sokan kevesebbet kapjanak a választási kampányt szolgáló kormányzati bőkezűség nyomán, mert hátha akkor lesznek olyanok is, akik még hálásak is lesznek azért, hogy legalább nem kevesebbet visznek haza ezután. Kamionokkal hordják ki a közpénzt az állami beruházásokból, de kérjék ki maguknak minden esetben, hogy közük lenne a korrupcióhoz. Nem sorolom, mert én szégyellem magam nagyon sokadszorra ezért a kereszténység nevében művelt arcpirító köpönyegforgató rombolásért. Tényleg megérett ez a világ a pusztulásra, ha már Olaszországban is annyira üldözik a keresztényeket, hogy a magyar kormány adófizetőket kizsigerelő nagyvonalúsága nélkül egy templomot sem képesek felújítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.