A 27 éves férfi - ahogy arról már beszámoltunk – a gyanú szerint orális szexre akarta kényszeríteni a 15 éves lányt szombat hajnalban, Győrben, de sikoltozását a közelben lévő rendőrök meghallották. Ez se migráns volt, de mégis Orbán hazug, gyűlöletterjesztő plakátjaival van tele az ország. Videó megtekintése: http://rtl.hu/rtlklub/hirek/elozetesben-a-tinilany-tamadoja

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
@Peller Anikó: A migránsok nem jönnek ide, mert innen még amagyarok is menekülnek. Már ezersze megmondták: nem is maradnának egy ilyen szegény országban. Logikus nem? Ha menekült lennék én sem maradnék egy ilyen lepusztult, elszegényített országban. Csak kövessétek Orbán-apátok és hamarosan ti lesztek a következő áldozatok, mert ugye nem mindegy, hogy magyar állampolgár szúr le egy másik magyar állampolgárt. Idióták!
peterkelemen
@Peller Anikó: Te meg annyira buta vagy, mint egy kosár lepke. Ezt te tényleg elhiszed, hogy százmilliószámra jönnek ide? :D Hány éves vagy te? Oviba jársz még vagy csak szimplán buta vagy? :D Hallod elárulom neked ha százmilliószámra jönnének, akkor szerinted Orbán megvédene téged? Elárulom senkit sem tudna megvédeni ugyanis bőven elegendő lenne 100 000 migráns és úgy mennének át Orbán szaros kis kerítésén, mint kés a vajba, de még egyszer mondom NEM AKARNAK IDEJÖNNI! Itt kérem szépen Orbánék azok, akik ezerrel rabolnak, gyilkolnak, irtják a magyar népet! Ők a magyarok ellenségei!
Peller Anikó
@peterkelemen: ja bocs, eltévesztettem a nagyságarendet.

Mert ezermilliószámra. De inkább a tiedre.
csipetke
@lusta: 22:06 Az ómigráncs a színesfémre orientálódott buckalakó Borsodból.Te is erre gondoltál?
csipetke
@peterkelemen: 22:19 Úgy rémlik,a kerítés mindösze 170 km.Ezenfelül ott jönnek be,ahol akarnak.Magyarországnak a migránsok közt is rossz híre van,itt legfeljebb pisilni állnak meg.Ahogy valamikor mondták,itt még az ebola se él meg...
Peller Anikó
@csipetke: Előszöris a kerítés az Eu határa.
Kettő, nem igaz, hogy ott jönnek be ahol akarnak. Amíg nem volt kerítés addig volt igaz amit írtál, ott jöttek be ahol akartak naponta 15 000 kecskebaszó. Most csak naponta néhány tíz és ezekből is összefogdosnak jónéhányat.

A kerítés ott áll ahol szükség van rá, a többi ország határát meg nem nekünk kell megvédeni.

Nem a kerítéssel és a határvédelemmel kell baszogatni orbánt, van őneki épp elég disznóság a füle mögött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok