Kincseket lehet találni az interneten. Itt a bizonyíték, hogy korábban az LMP sem támogatta a határon túli magyarok szavazati jogát. Nem tudni, miért csicskultak be a Fidesznek ebben a témában. Lehet, hogy ezért szavazták meg Orbán alkotmánybíróit. Az uh.ro című portál számol a Kárpát.-medencei…

Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
@grincss: 20.46
Látom nem bírsz lekattanni rólam, meg az LMP-ről. Ennyit arról, hogy ki is a fóbiás?!
Először a forrásod: az europakavézó blog ugyanúgy a DK szóvivőjéhez (Gréczihez és Vágó Istvánhoz) köthető, mint a másik bibliád a nyugatifény blog.
Ganaj egy hírforrásokat választottál, de neked ez tetszik!
Tehát a szokásos DK-s mocskolódásról van szó.
Az LMP szerintem ebben is ugyanazt mondja most is, mint évekkel ezelőtt: nem kellett volna a határon túliaknak szavazati jogot megadni. Úgy emlékszem, az LMP nem is szavazta ezt meg, hiába próbálsz meg ez ügyben is hazudozni.
Abban meg igazuk van, hogy ha már megkapták ezt a jogot, akkor nem lehet ezt ma visszavonni, holnap megint megadni, stb.
Ebben is az lett volna szerencsés, ha a politikai pártok egy nemzeti minimumban meg tudott volna egyezni, így a határon túli magyarok szavazati jogában is.
Ez az elmúlt évtizedekben nem történt meg, egyebek mellett a kormányon levő MSZP nek és a Fidesznek köszönhetően.
Ha abban meg tudtak egyezni, hogy az ellopott közpénzeket a pártpénztárnokok milyen arányban osszák szét egymás között, akkor talán ebben is meg lehetett volna egyezni.
grincss
@Béluska333: ..."Nem a Fidesz az egyetlen magyarországi párt, amely ebben a kérdésben megváltoztatta a véleményét.

2011-ben a Lehet Más a Politika országgyűlési képviselője, Dorosz Dávid a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumán közölte: „sem elméletben, sem gyakorlatban nem támogatják a határon túli magyarság szavazati jogát. Az az álláspontjuk, hogy a szavazati jog területhez és lakóhelyhez kötődik, s azokba a döntésekbe, amelyek az itt élőket érintik, csak azok szólhassanak bele, akik itt is laknak. Akiket nem érint a szavazatuk következménye, ne vonják bele a szavazásba.”
Azóta Dorosz Dávid kivált egykori pártjából és alapítóként a Párbeszéd Magyarországért pártot erősíti. Akárcsak egykori pártjának, az LMP-nek, nyilván neki is van a véleménye erről a sokakat megosztó, ám a kormánypárt számára igen fontos kérdésről."
Ennyike! :-)
Béla333
@grincss: 21.26
Akkor még egyszer, mert látom nagyon szeretnéd mocskolni az LMP.
Tehát:
Az LMP valóban nem helyeselte a határon túli magyarok szavazati jogát.
Ezzel együtt a Fidesz 2/3 2011 év végén megszavazta ezt is és ezzel együtt a teljes választási törvényt megváltoztatva.
Most az LMP, az MSZP, a Jobbik és senki smás sem ért egyett a DK azon törekvésével, hogy ezt a választási kampány részévé tegye.
Nem értenek egyet a pártok azzal, hogy hübele balázs módjára egyszer megkapják a szavazati jogot, aztán meg visszavonják azt.
Tehát nem a szavazati jog a kérdés most márGyurcsány Ferenc nem demokrata, nem liberális, nem baloldali. Hogy micsoda, az nem is sejthető., hanem hogy vissza lehet-e most már vonni az egyszer már odaadott jogot?
Sutyerák Gyurcsány gondolja úgy, hogy ezzel a módszerrel majd tud egy néhány százalékot szerezni.
Figyelmedbe ajánlom TGM mai szavait a szeretett vezetődről írta:
"TGM: Nix Gyurcsány"
"Gyurcsány Ferenc nem demokrata, nem liberális, nem baloldali. Hogy micsoda, az nem is sejthető"
hvg.hu/itthon/20180215_tgm_nix_gyurcsany

Hát ennyi! Jó éjt!
surdilloFUJT
@Béla333: röviden TGM menjen vissza romániába uszítani az embereket!!!ÉS IGENIS AKI NEM ITT ÉL ÉLETVITELSZERÜEN,NEM IDE FIZETI A JÁRULÉKOKAT,CSAK AFIDESZ MOCSKOS TŐLÜNK ELLOPOTT PÉNZÜNKRE ÁCSINGÓZNAK,NE SZAVAZHASSANAK A MI ÉLETÜNKRŐL!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.