Az ország legtöbbet látott biztonságpolitikai szakértője már 2016 nyarán is erről beszélt. Most újra elmondta, majd mindenkit arra kért, szavazzon a Fideszre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
de ezt te és a dagadt főnököd felettébb sajnálod! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
@Eriksson: Lehet téves állásfoglalásunkon rugózni, de azt azért figyelembe kell venni, hogy minden (!!!) államszerkezetnek vannak olyan reguláris egységei, akik kellő felhatalmazással rendelkeznek mind az állam, mind az egyének kellő védelmére olyan eszköz használatára, melyhez nem szükséges külön tűzparancsot adni senkinek.

Akár tetszik ez a sajtónak, akár nem !

Az ominózus - a vitánk alapját képező - körülménynél ( mint az elhangzott egy felelőtlen handabandázó szájából ) azonban a tűzparancs egy embertelen esetben került volna kimondásra (?) fegyvertelen, emberekkel szemben, igazságtalanul, és emberség elleni bűntettre vezetne.

A tömegek ( ha vannak ) megszabályozására más, rendszeresített egységek állnak felhatalmazással ma IS, emberséges, a szükséges mértékben országunkban IS !

Váratlan (?) támadásra IS ezek a készültségek megfelelő létszámban ( remélem; ez a mindenkori kormány kötelezettsége felállítani minden időben ) állnak rendelkezésre a hisztériás reagálást kizárva, mint arra utal a citált kijelenté !!!
maszk
Ha a Balkánt beveszi Európa, azzal a saját sírját ássa meg.
Az egész kelet-Európa egy bullshit lett végül (primitív gecik mind), akkor a Balkánról mire számíthatnak?
Én SOHA nem venném be ezeket.

SOHA, DE SOHA BALKÁN !!!
Eriksson
@maszk: Valóban? És te hogy? Vágyol a terrorra? még talán be is állnál közéjük, csak vesszen a magyar?
Eriksson
@relatív: Aha. A regulárisok mindig ott vannak minden migráncs csoport mögött, a nap 24 órájában, ha jól értem. Ott voltak ők Spanyolországban, Franciaországban, Németországban, meg mindenhol, ahol kellett. Ugye?
.
quadrocopter
@Eriksson: Egy percig se aggódj, amelyik itt akar robbanani, az fog is, de eddig senki nem akart és ez nem a dróton, vagy Oráncon múlik!
Equus
vajon mi a bánatos faszért nem Szaúd-Arábiába menekülnek a "menekültek"? Ott nincs hezitálás: határ van, amin, ha engedély nélkül átlépsz, szembe kell nézni következményekkel. Ez alkalmasint 12 gr rézbevonatú, acélmagvas ólomlövedék. 1.000 m/sec sebességgel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.