Információink szerint többen is ajánlkoztak az intézményeknél, hogy elkészítik a kötelező honvédelmi intézkedési tervet. Pénzért, természetesen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
legelsőbbet is meg kell tanulni menetelni. Jobbra át, balra át-- nem, balra nincs át és kanyarodás sincsen csak háromszor jobbra van, meg hátra arc. Aztán kell ehhez daru és kócsagtoll, meg kell még szattyánbőrös piros csizma, lányoknak gyöngyökkel kivert rékli, fúknak is ki lehet verni. Kell még a korszerű hadviselés modern fegyvere, a .22-es kaliberű Long Rifle lőszerrel működő 48 M, különösen nagy hatótávolságú puska, íj és tegez. A tegeződés a kapcsolattartásban egyébként csak felülről megengedett.
Kell még korszerű informatikai berendezés is. Erre a célra az R1, mint lehallgathatatlan a legalkalmasabb: " Eredj, fiam, mondd meg a tanárnőnek, h hagyja abba a lövetést, ebédszünet van".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.