Tizenöt évig volt kiszervezve a parkolási szolgáltatás a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézetben egy külsős cégnek, amely évente százmillió forintos nagyságrendben fizetett osztalékokat a tulajdonosoknak – tudta meg a Magyar Nemzet. Kiderült, az állami intézmény csak nemrégiben vette vissza az üzemeltetést. Magáncégek kaszálnak az állami intézménybe érkező betegeken, miközben magyarázkodik a klinika. Mindez azért érdekes, mert a Magyar Nemzet a héten számolt be arról, hogy a kórház területén jelenleg a parkolás első fél órája díjmentes, azonban a betegeknek a második fél óra 400 forintba, majd minden további 30 perc további 600 forintba kerül. A Magyar Nemzet cikke után az intézmény közleményt adott ki, amely szerint a bevétel ma már a betegellátás és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások javítására fordítható. Azonban a közleményből kitűnik, hogy valakik igencsak jól jártak a parkoló üzemeltetéséből, amelynek díjszabása egyébként öt éve változatlan. Figyelemre méltó különben, hogy a...

Forrás: helyivalasz.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Az állami kórházba érkező betegeken 100 milliókat kaszált a fideszes parkoló cég. Ahelyett, hogy a kórház ezt a saját betegeire fordíthatta volna! De mennyire gusztustalan, mocskok?! A beteg és végletekig kiszolgáltatott, bajban és nyomorban egyébként is bővelkedő olyan embereken is nyerészkednek, akiken hivatalból épp hogy segíteni kellene!
csipetke
@Manhattan: Nem világos,hogy a parkoló üzemeltetését miért nem kapta meg a kórház már az elején?A fideszesek nyúltak már le épp elég pénzt máshonnan,ezt a kórház fejlesztésére lehetett volna felhasználni.Az emberek is szívesebben fizették volna a parkolási díjat,ha tudják,hogy jó helyre megy...
Hellcat
Amilyen jó az EÜ úgy sem végez senki 30 perc alatt...onnantól meg kirabolja a betegeket a cég aztán kiosztják egymás között a vagyont NEHOGY még VÉLETLENÜl se a kórházak kapjanak belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.