Civilből polgármester pár hét alatt: Márki-Zay Péter 14 százalékos előnnyel verte meg Hódmezővásárhelyen a fideszes jelöltet, és ezzel hitet adott mindenkinek, aki kormányváltást szeretne áprilisban. Ez már elég nagy csoda, és most várja a lehetetlen küldetés: egy Fidesz-többségű közgyűlést irányítani ellenzékiként. Az ünneplő tömeg gyűrűjében készítettünk miniinterjút éjjel a győztessel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Azt írta bayermester, hogy 1990 óta nem volt baloldali győzelem Hódmezővásárhelyen! Nekem kibaszottul elegem van abból, hogy ha valaki nem fideszes, akkor teljesen egyértelmű, hogy "balos". Dr. Márki-Zay nem balos! És nem csak azért, mert függetlenként nyerte meg a polgármester választást, hanem - csak tessenek visszaolvasni a róla szóló bemutató írásokat - nagyon is jobboldali ő is és az egész családja! De ezzel nincs semmi baj! Sőt! Ismerünk balos szemétládákat is bőven, meg kellene végre tanulnunk kezelni ezeket az oldal-kérdéseket! Na persze az illiberális lakájmédiától már nem is várok/várhatunk normális kommunikációt, visszamentek az 50-es évekbe, akkor már bevált ez a módszer, csak azt felejtik el, hogy bár az 1 bites fidesz fanok, rajongók kajálják a híreiket, azért csak fejlődünk és egyre többen leszünk, akik rég túlléptünk ezen! A Hódmezővásárhelyiek felébredtek, nem hittek a hazugságnak,a megfélemlítésnek, a gyűlöletnek, egyenes gerinccel mentek szavazni,tisztelt választók, követendő példa, nem félni kell hanem kiállni az érdekeitekért.
Van remény, Magyarország!
www.facebook.com/mno.hu/videos/1819230958108957/
És igen, külön üdvözletemet küldöm Jancsinak, a vásárhelyi bukta főszereplőjének. Bocsánat, úgy értem: Lázár János kancelláriaminiszternek, Hódmezővásárhely levitézlett urának, parancsolójának és zsarnokának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.