Le kell váltani az ország legszervezettebb kisebbségét a Fideszt az MSZP-Párbeszéd szerint, az apátia falát siekrült áttörni. Aki 2022-re játszik, annak nincs keresnivalója a pártszövetség által szervezett március 15-i ünneplésen. Az eddig külön indulásról beszélő demokratikus ellenzéki pártoknak változtatniuk kéne a stratégiájukon. A Jobbikkal nem lesz szervezett együttműködés, erről beszélni akadémikus kérdés "a mai napon még".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
A mai napon még. Helyes, ez a lényeg.

A jobbik jóváhagyásával győzhetett a Márki, ezt ne felejtsétek el.

(nehogy valaki azt gondolja örülök a jobbiknak. De számolni kell velük és jobb ha egyezségre jutnak mintha ellenségként indulnak vagy a fidesszel szövetkeznek. Ők ugyanis nem fintorognak)
dodóka
@Peller Anikó: Igazad van Anikó ! Még a csámpásfaszú ördöggel is össze kell állni, hogy elzavarjuk ezeket a fideszes tébolyult barmokat...
Eladott Ország
A jobbik nélkül nem jön össze a kormányváltás és az ország újjáépítése az élet minden területén a fundamentumtól a felépítményig!
Macskaszem
Csakhogy nincs mindenütt egy olyan irritáló pofa mint a lázáré, és sajnos Márki Zay Péter sem terem minden szavazókörben, úgyhogy ennél a kívánságnál többre lesz szükség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.