A keményvonalas fideszes újságíró Hódmezővásárhely után rádöbbent a sorosozós agymosáshoz képest a magyar társadalom intelligensebb.

Az Echo Tv Sajtóklubjával valami nagyon furcsa dolgot művelt az, hogy Hódmezővásárhelyen az ellenzéki jelölt, Márki-Zay Péter nyerte a polgármesterválasztást a hétvégén  – jelentette meg cikkét nem sokkal éjfél után a 444.hu.

Bencsik András: abba kéne hagyni végre a gyerekes sorosozást

Egyrészt Bayer Zsolt teljesen váratlanul Békemenetet hirdetett márcicsra, Bencsik András pedig arról kezdett beszélni, hogy Soros György emlegetése talán nem is olyan jó ötlet.

Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb

- mondta Bencsik.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Marjai János

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A bencsik jó szokásához híven elkezdett helyezkedni, csak nem kéne elfelejteni az eddigi ,,munkásságát,, se !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Bencsik pedig igencsak Fideszes ésszel gondolkodott a beszédeiben. Valaki felnyitotta a gondolkodását gátló kiskaput? A Soros gyűlölet keltés és a migráns mentes ország leszünk akkor amikor 3550 ember kapott Magyar személyit, 20 ezer letelepedési kötvényes ezt a migráns ellenes politikát már rég megcáfolta. Az emberek már nem hisznek a Fidesznek,mert bizonyították,hogy hazudnak!
magyarbakancs
@papa.49: Érzi Bencsik elvtárs,hogy tele van a nadrág és a narancsos bukta nemsokára kisül.
Ezek szar szemét emberek voltak ,és lesznek mindig.
Olyan semmilyen emberek.
Kutyuska
A fideszes szavazók valóban annyira primitívek és buták, hogy náluk működik minden aljas és hazug propaganda.
Mindenkit hozzájuk mértek és most szembesültek vele, hogy aki nem fideszes, az tud gondolkodni és nem eszik meg azt a sok maszlagot, amiből a fidesz hívők még repetát is kérnek.
Kutyuska
Az pedig különösen vicces, hogy eddig nem tartotta gyerekesnek a Sorosozást, csak most, hogy orrba nyomták őket a hódmezővásárhelyi választáson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.