Látszat intézkedések helyett valódi megoldást kanál az MSZP-Párbeszéd szövetség mind a deviza hiteleseknek, mind a Quaestor károsultaknak. A kampányban persze ennek kiemelt lehetősége van, de mindkét témában évek óta dolgozik Szakács László vezetésével az MSZP, lakossági fórumokon adtak tanácsot az egész országban, jogi tanácsokkal látták el az érintetteket, segítettek beadványokat írni. Most egy olyan döntés …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon jo dolog ez, valoban rengeteg embernek ad remenyt, es ha mar alairtak veluk egy vallalast, (a devizahitelesekkel ), akkor bizony azt nem lehet semmisnek mondani.

Csak halkan kerdezem meg, mert majdnem szoke vagyok: ha Szakacs ur elegge dicseretes modon evek ota dolgozik a devizahitelesek es a Quaestor karosultak megsegitesen, akkor errol hogy nem hallott Botka??? Vagy az mszp-n belul nem tarsalognak az emberek, csak megy a "hurra szocializmus" epitese? Vagyis Botka elkiabalta magat, hogy "Hurra, utanam feltetel es Gyurcsany nelkul!"? '

Csak kerdem, mert ennek a meglepese mar Botka idejeben is lehetseges lett volna. Meg akar ugy is, hogy idaig huztak volna a bejelentest, es aztan robbantanak, Botkaval?

Mert most mar elhiszem, hogy Botkat a sajatjai puccsoltak meg az mszp-n belul, elhallgattak elole fontos dolgokat, es hat nem is nagyon szerethettek ot.
Kerdes: ha Botkat kinyirtak, akkor tenyleg nem fideszesek rejtozkodnek a soraikban? orban talan nem tud nagyot bukni ebben a ket nyomos kerdesben, mert az egeszet ratolja kuszaszemre (a devizasokat), a Quaestort meg szijjaspetyara, hiszen o vette ki a krach elotti napon a miniszterium penzet.
Jozefina
Ez egy égető és valódi kérdés, ami több szézezer embert, családot érint. Ezt kellett volna orbánnak is megtenni, de ő inkább lepaktált abankokkal, hogy fizessék a horror magas bankadót és koncként odadobta a hitelkárosultakat!!!
Ez igen!!! Hajrá MSZP-Párbeszéd!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok