Erre tényleg senki sem számított az Elios-ügy kapcsán. A miniszterelnökséget vezető miniszter a botrányosra sikerült kormányinfón beszélt az Elios-ügyről, és ott osztotta meg az újságírókkal annak a történetét, hogyan tesztelte személyesen a közvilágítást Hódmezővásárhelyen.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Agytekervény, betegség vagy kultúra

Érdekes vallomásra utaló érvelés a kormányinfón

A mi drága jó Lézer Jankónk saját „tapasztalatát” osztotta meg az újságírókkal. Elmesélte, hogy „vasárnap este ultipartin volt, és jó pár elfogyasztott ásványvíz és fröccs után hazaindult”. Nos a dolog meglehetősen életszerűtlen, de azt mesélte, hogy „Bár útközben WC-re kellett volna mennie, nem akart az utcán vizelni, mert egyrészt ez szabálysértés, másrészt pedig olyan jól sikerült az Elios által kivitelezett közvilágítás, hogy azonnal lebukott volna a fényárban úszó utcán.”. Nos mint említettem ebben az életszerűtlenségben is kiemelkedő, hogy őz a szabálytalanság bármikor is zavarta.
Azonban a történetben az igazi gyöngyszem az akció.
Nos nem tudom, hogy merre járt a derék hazafi, de tartok tőle, hogy ez a fényár dolog erősen sántít. Persze az is igaz, hogy az agytekervényen (a vicc szerint eggyel több így nem húgyozza keresztül-kasúl a várost), betegségen (ha a vizelettartással is gondjai vannak nem ártott volna számolni) és a kultúra (ott intézi, ahol van) mellett a mentalitás is közrejátszik. Ahogy a klasszikus vicc mondja: Na ja, de én a trambulinról! =))
RonaGyuri
Íme a bizonyíték!

Az origo.hu nem nézte a Kormányinfót

A főoldali ajánló egyik vezető írása:

„A metróban szemérmetlenül vizelő migráns fényképe sokkolja egész Párizst”! =))
Yoda69
@durbincs: Te kocsog fasz, ezt beszoptad. Az origo hazudott, es eset NY Cityben tortent, es egy tozsgyokeres amerikai pisalt.
RonaGyuri
@durbincs: látom azért van benned önkritika! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.