Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint két helyen balesetek nehezítik a közlekedést, a Budapestre bevezető utakon pedig élénk a forgalom.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő szakaszokon történt a közlekedést befolyásoló esemény:

- Élénk a forgalom az M3-as autópályán a városközpont felé vezető oldalon az M0-s autóúti csomóponttól befelé, az M2-es autóúton Göd és Dunakeszi között, a 6-os és 7-es főúton Érd közelében, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, az 51-es főúton Dunaharaszti és az M0-s autóúti csomópont között.

Útinform: élénk a forgalom Budapestre befele

Fotó: police.hu

- A 2-es főúton, Sződligetnél korábban két autó karambolozott. A 29-es km-nél a fél útpályát lezárták. Torlódás van, akadozik a forgalom.

- A 44-es és a 442-es főút csomópontjában, Kunszentmárton közelében két gépkocsi ütközött össze. Útszűkület mellett halad a forgalom.

Az Útinform útállapot-jelentése szerint "a gyorsforgalmi utak és főutak általában szárazak, vagy felszáradóban vannak, helyenként sónedvesek. Szombathely környékéről páralecsapódást jeleztek.

A mellékutak többnyire szintén szárazak, a Dunántúlon sokfelé még nedvesek.

A látási viszonyok jók, helyenként párás a levegő. Szélcsend van, vagy gyenge a légmozgás. A hőmérséklet -1 és -13 fok közötti" – olvasható a jelentésben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.