Valótlanul híreszteltük, hogy Czeglédy, aki a munkaerő-közvetítéssel foglalkozó Human Operator igazgatósági elnöke, ajánlatot tett a DiákÉsz elnökének, hogy ügyvédi letétben történjen meg az elmaradt fizetések teljesítése. A helyreigazítások általában nem tartoznak a legizgalmasabb olvasmányok közé. Ki is akarna száraz szövegeket olvasni arról, hogy éppen kinek a becsületét sértette meg az adott lap. Czeglédy Csaba ügyében az Origo.hu oldalnak az egyik legdurvább helyreigazítást kellett közzé tennie, ezért azt szó szerint idézzük, a legaljasabb csúsztatásokkal együtt. “2017. augusztus 21. napján a www.origo.hu online felületünkön 09:56 perckor közzétett „Újabb piszkos dolgok derültek ki Gyurcsány és Botka ügyvédjéről” című cikkünkben valótlanul állítottuk és híreszteltük, hogy Czeglédy Csaba által vezetett Human Operator Zrt. az iskolaszövetkezeti diák tagok nevén valójában azok szüleit foglalkoztatta és azt is bebiztosította, hogy egy lebukás esetén ne őt, hanem a szövetkezeti...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ma volt Csaba tárgyalása. Élőben néztem amennyit látni engedtek belőle. Kifelé jövet annyit mondott, hogy " megszűnt a jogállamiság Magyarországon!" Végtelenül elszomorít... :(
Hellcat
"a károsultak száma nem haladja meg az ezer főt, hanem 11 fő, a követelésük mértéke pedig nem közelíti meg a százmillió forintot, hanem mindösszesen 802.822,- Ft.”"
Ezer és százmilliók helyett 11 és 800 ezer...nem szóltak nekik, hogy ez nem a tiborcznak kiírt közbeszerzés hogy ennyire túlozni kell a számokkal? Ekkorát hazudni bazdmeg...a sok hülye meg be is vette...a helyreigazítás már nem jut el hozzájuk.
nyanya001
Mert az " Alaptörvény " nem más mint egy fideszre szabott fércmű !
Gyalázatosok !
kissé felnőttem
na ezzel a demokráciát is eltakaritották,illuziók nélküli szép uj világ.Ezzel bebizonyitják hogy utba volt féltek tőle ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.