Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje migránsok tömegeit helyezné el használaton kívüli laktanyákban – jelentette ki Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő vasárnap Egerben, a Dobó István laktanya előtt tartott sajtótájékoztatón.

Azt mondta: az ellenzéki pártok az elmúlt hónapokban csiki-csukit játszanak a választókkal. Minden energiájukkal igyekeznek eltitkolni a migrációval, a kötelező betelepítési kvótával, a határzár lebontásával kapcsolatos álláspontjukat.

Deutsch most a laktanyákkal szállt bele Karácsony Gergelybe

Deutsch Tamás szerint azonban eljött az igazság órája: Karácsony Gergelynek és az általa vezetett ellenzéki összefogásnak programszerűen, írásban megfogalmazott szándéka, hogy a használaton kívüli laktanyákat uniós forrásból felújítsák és megnyissák a menekültek előtt. Ez azt jelenti, mindent megtesznek azért, hogy Magyarországra tömegesen telepítsenek be Európába érkező migránsokat – jelentette ki.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fűrtös te viszont a Csillagban fogsz kikötni ÖRÖKRE !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
szegíny attól fél, hogy legyőzik farkalásban.
Eladott Ország
Tompika nem mondták, hogy hintőporra ne igyál babaolajat.
Cicamama55
@Eladott Ország: Igen! Ez még a mi emlékezetünkben is megmaradt, nem csak az internet őrzi ezt a buliját!
evacica
Tomika! Rád aztán igaz a mondás: Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna!
Eladott Ország
@fergeteg: március 4., 13:59; Nagy a baj, nem kicsit. Nem csak az, hogy egyre primitívebb sablonokból összetákolt semmitmondó beszédeket olvas fel a vezér, hanem annak a nagyon primitív üzenete a baj. Az uszítás mindenki – liberálisok, civilek, önkéntes jogvédők – ellen országon belül és uszítás az Unió ellen. Ilyen árokásó, saját népét akár feláldozni is kész önző fasz talán még soha nem csimpaszkodott ennek a nyomorult országnak a trónjába. Mindezt a hazaszeretet álcája mögé bújva. Félelmetes, ami most történik. A melldöngető nacionalizmusba oltott háborús pszichózis soha a büdös életben nem vezetett még semmi jóra. Most sem fog.
cdn.blog.hu/ku/kuldeteselfogadva/image/398557_275312512526861_100001443423743_769081_656886781_n.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.