Lehet, hogy nem 3,5, hanem 4 százalékos növekedéshez kötnék? Meg a nyugdíjemelést is? Orbán Viktor az MTI tudósítása szerint a következőket mondta többek között kedden a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági évnyitó című budapesti gazdaságpolitikai fórumán: Ha sikerül megvédeni az országot, akkor reálisan elérhető minden évben a 4 százalékos gazdasági növekedés, 2022-re pedig a teljes foglalkoztatottság. Magyarország továbbá képes lehet arra, hogy évente emelkedjen a minimálbér, 4 százalékos bővüléssel pedig minden évben lehet nyugdíjemelés és nyugdíjprémium, megőrizhető a nők 40 évnyi munka utáni nyugdíjba vonulásának lehetősége, és újra emelkedhet a családoknak járó adókedvezmény – sorolta. Hozzátette: 2018-2022 között minden évben csökkenthetők lesznek a munkáltatói adóterhek is, a cél, hogy a magyar munkaadói járulékterhek legyenek a régióban a legalacsonyabbak. Az Mfor szúrta ki, hogy a kiemelt félmondat szigorúbb feltételt említ a nyugdíjprémiumra, mint ami...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Megint kibasznak a nyugdijasokkal.
Belengetik az erzsi utalvanyt 10e Ft. Aminek csak nyomtatasa kerul 1000-be utalvanyonkent, igaz az is fideSSes zsebekbe vandorol. Viszont megemelik a nyugdijemeles feltetelet.
Aljas gecik!

MEG 32 NAP!
szaboria1
Matolcsy is elszólta magát félév alatt csúsztunk 20 évet azaz 2050-re ha feltudunk zárkózni.
szaboria1
Most megint gyorsan akarnak adni utalványt mert érzik már a nyugdíjasok sincsenek mellettük. Épp tegnap voltam a zöldségesnél mit ne mondjak szégyen szemre vásárlás nélkül jöttem el. Mert az Ő árai már nekem is megfizethetetlen lett.
szaboria1
Most már egyszeri gáz ártámogatást is ígérnek. Pedig mi fogjuk meginni annak a levét mert pl. a húsipar is áremelést ígér már a zöldségek is megfizethetetlenek kezdenek lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.