Szerda késő este visszakerült a Facebookra az a Bécsben készült videó, amelyet Lázár János tett fel kedden az oldalára arról, hogy az osztrák főváros egyik kerületében a bevándorlók érkezésével leromlott az életszínvonal.

A Facebook visszatette Lázár külpolitikai botrányt okozó videóját

A videóban a Miniszterelnökséget vezető miniszter arról beszélt, hogy a Favoriten nevű kerület utcái piszkosak és rendetlenek – írja a 24.hu.

A közösségi portál szerdán tüntette el ideiglenesen a felvételt arra hivatkozva, hogy az sérti a szabályzatot.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Hadd röhögjön rajtunk továbbra is a fél világ.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@cikicakk55: Hogy csúsztatasz,öröm nézni...a magyar nem inkább a majmokkal élne,csak kénytelenek elviselni ha ott akarnak dolgozni..azért ez nagy különbség!!!Imádom amikor ilyen libsisen probáljátok megmagyarázni a szart!!!
cikicakk55
@Pálinkás Pál: Lehet,hogy szerinted libsisen hangzik,de én egyik pártnak sem voltam soha a tagja .Abszolút független vagyok! .Tuod azért abban lehet valami igazság,hogy a magyar emberek az Országon kívül,bár melyik másik országban nyugodtan megtudnak élni a fizetésükből.Tudják mire kell vigyázni,így felkészültek és igyekeznek éjszaka,vagy késő este lehetőleg csoportosan haza menni. Tudják,hogy mivel lehet belőlük kihozni az állatot és nem provokolják őket. Érdekes,Lázár Bécsi interjújában is szép békésen sétáltak az emberek.Én nem láttam szemetet,örülnék,ha a mi városainkban lenne ennyi szemét.Nem volt lepusztulva a városrész.Ott éppen és is voltam 1991-ben, a gyereknek mikrógombos joystikot venni a commodor 64-hez.A Maria Hilfer Straßén végig csak magyar cigisdobozok,magyar két dekás pálinkás üvegek,magyar üres cigisdobozok,magyar kekszes,cukros,csokis papírok voltak végig. Tehát a magyarok szemetelték tele már akkor is Bécset. A migránsok sem különbek mint mi,mert Ők sem a tisztaság megszállottjai,de azért van az osztrák rendőrség,hogy ezeket elkapják és megbüntessék.Tudod számomra nagyon szomorú,hogy Magyarország állítólag Európa legbiztonságosabb országa,még is menekülnek a fiaink,unokáink.Magyarázhatod ahogy akarod,ez azt jelenti,hogy Orbántól és a holdudvarától jobban félnek a fiatalok,mint az esetleges terrortámadásról,vagy erőszaktól.Orbán szép lassan öli meg az embereket,lassú halállak,többéves kínzással. Ennél tényleg már az is jobb,ha egy pillanat alatt megszűnik minden fájdalom,de öröm is.
Pálinkás Pál
@cikicakk55: Ez elég demagógra sikeredett...te is tudod hogy a fiatalok a pénzért mennek nyugatabbra,és teljesen igazuk van...Ha itt is megkapnák a német fizetést,rögtön kevesebben pattannának!!!Látom te quqdro szintjét bőven meghaladod...ezért pár szóval leírnád nekem ,miért kéne nekünk befogadni a söpredéket,aki más kultúra..erőszakban szocializálódott, és az itthoni cigány példa fényesen mutatja hogy integrálhatatlanok!!!?
cikicakk55
@Pálinkás Pál: Egy szóval sem írtam,hogy fogadjuk be ezt a söpredéket. Jól nézz szét az országban a mi kezelhetelen negróinkon én nem láttam egy migránst sem. Ez csak a Fidesz eszement mantrája,hogy ha őket megbuktatják április 8-án akkor nálunk égszakadás földindulás lesz. Szerencsére ezt egyre kevesebben kajolják be. A "csürhe" vagy a " megszállók a mi országunkat csak átmenwti útvonalnak tartják. Persze ilyenkor a Fidesz megpróbál pár bűnös dolgot a nyakukba sózni. Én is tudom,hogy a Magyar szakembereknek eszük ágában sem lenne elmenni innen,ha megkapnák azt a fizetést,amit Európa bár melyik másik országban megkapnak. Na meg a Magyarok érvényespapírokkal,nyelvtudással és tiszta erkölcsi bizonyítvánnal mennek. Nem a szo segélyre hajtanak. A migrik közt is van értelmes,dolgozni akaró ember,de de papírok nélkül nehéz kiszűrni őke ameddig Magyarországon 4-5 millió mélyszegéy é,addig nem kell félnünk a migránsok tömeges letelepedésétől az az országunkban. Ha orbán veszít a kerítés megmarad,mert túl sokba került ahhoz,hogy ekbontsák. Tehát szerintem egy oldalon állunk,csak kicsit belegabalyodtunk. Én nem haragszom rád és kérlek te se írj számomra sértő dolgot.
Pálinkás Pál
@cikicakk55: Nem akartam semmi sértőt írni...Elismerem ,lehet köztük értelmes a nagyszámok törvénye alapján...de akkor nem az a megoldás hogy hagyom becsődülni az összest!!! Megállítom egy zárt táborba őket,és aki nem üti meg a mércét ,mehet haza!!!
cikicakk55
@Pálinkás Pál: igen ez kéne,de tőlünk már mind elment,a Németek,Osztrákok,Angolok,írek,Svédek stb nem bírnek velük. Ha megtudják,hogy vissza akarják tiloncolni őket,mert kiderült,hogy hazudtak,vagy n hajlandók együttműmödni,az az dolgozni, vagy nyelvet tanulni,akkor simán felszívódnak . igaz ,mostanában már lehet olyat is hallani,hogy magukt visszamentek. Na ebből fogalmam sincs mi az igazság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.