A magyarok azt üzenik, hogy elegük van a háborúból - ezekkel a mondatokkal vezették fel Karácsony Gergely kormányának megalakulását. És tényleg, az új kabinetet nem pártharcosokkal zsúfolják tele. Karácsony koalíciós kormányzásra készül, így csak a leendő miniszterek felét nevezi meg, a többi helyet egyrészt feltölthetik a szövetséges pártok által kiválasztott szakemberek, másrészt - mivel Karácsony pontosan tudja, hogy politika nélkül egy kabinet nem működhet - politikusoknak is tart fenn bársonyszékeket.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Mivel nem mindenki tud latinul az Etium ille est fur, qui fidutiam hominum rapit, azt jelenti hogy: "Az is tolvaj (...) aki az emberek bizalmát meglopja."
Így van, egyetértek. Ennél találóbb közmondást ide nem is posztolhattál volna. Amit írtál az ugyanis az első betűtől az utolsóig igaz a jelenleg (még) regnáló kétharmados kisebbségben kormányzó FIDESZ-KDNP kormányra, akik ezekben a percekben is az emberek bizalmát lopják meg, mert folyamatosan saját zsebre dolgoznak...csak a manyup pénzek lenyúlásával milliárdos kárt okoztak a saját szavazóiknak is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Eriksson: Az a véleményem, hogy valamilyen módon le kell váltani a regnáló kormányt. Akkor majd tisztul a közélet, szépül a stílus és hitelesebb is lesz. Addig pedig csak süllyed!
(Pedig már az ember azt hinné, hogy nincs lejjebb)
DE tényleg a Bangóné borzolja az idegeidet, - de még igazat is beszél szerintem - és nem a semmilyen zsóti, amelyik - egyébként fogalmam sincs,hogy mit dolgozik - a közmilliókon gyenge állatokra vadászik és szórakozik?
Hát tőlem meg ez a stílus teljesen idegen, mert eléggé fejlett az igazságérzetem. Az ilyenek mellett hirtelen mindenki erkölcsös lesz. Ez annyira mélyen van. Te csak az ellenzéked figyeled?
Persze, jogod van elégedettnek lenni a mai helyzettel, csak akkor vállald!
Eriksson
@JAJMÁR: @JAJMÁR: @JAJMÁR: Miből gondolod, hogy csak az ellenzéket figyelem? Nem tűnik fel, hogy éppen most Bangóné programja érdekelt? Hogy szánalmas lett, nem rajtam múlott. Bármit kérdezett tőle Egon, mindig másról kezdett beszélni, aminek köze sem volt a témához.
Aztán itt egy részlet Gyurcsány egy szónoklatából:
www.facebook.com/echotelevizio/videos/1857881900923261/
JAJMÁR
@Eriksson: De feltűnik! Pl. ebből gondolom :).
Hiszen Gyurcsány és Bangóné is ellenzéki... hm? De Echo tv? Ne viccöjjémá' :))) Fake News
Eriksson
@JAJMÁR: Mitől volna Fake News? Mind a kettő a saját szájával beszélt. Vagy mégiscsak hazugság?
Azt meg többször is említettem, hogy híreket mindenfelől olvasok, nemcsak egyoldalúan tájékozódom. Index, Mandiner, Origo, fészbuk, stb. mindenhol van valami érdekesség.
Eriksson
@JAJMÁR: .
Én is kívánok neked Fidesz és Orbánmentes nyugodt éjszakát, és szép álmokat. :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.