A Törökszentmiklóson induló Boldog István vállalkozók, egyesületek pénzéből szervezi az ingyen buszos utat. Vállalkozók, egyesületek pénzéből szervezi az ingyen buszos utat a budapesti Békemenetre a törökszentmiklósi választókerületben induló fideszes Boldog István. Azt nem tudni, hogy az adományokat hogyan számolja el – esetleg átfolyik-e a pénz a pártkasszán. Toborozzák a résztvevőket Erdélyben is az MVM által 508 millió forint közpénzzel megtámogatott Civil Összefogás Fórum rendezvényére. Az újabb Békemenetet azután hirdették meg, hogy Hódmezővásárhelyen fölényes győzelmet aratott a kormánypárti jelölttel szemben a függetlenként, összellenzéki támogatással induló Márki-Zay Péter. „Együtt megyünk a Kossuth térre, ahol 14 órakor beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök. A tét hatalmas, a migráció támogatói mos készülnek végleg felszámolni az általunk ismert, szeretett, élt és élhető világot. Nem hagyjuk, legyünk ott minél többen! Viszonthallásra!”

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez teljes beismerés, hogy már nincs fideszes bázis, legalábbis kevés. Ezért kell bértapsolókat utaztatni! Ez ám a politikai prostitúció!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Eget verő bégetéssel indul sok helyről a birkamenet Budapestre, hogy egyesüljenek a többi birkával és földöntúli áhítattal hallgassák a főbirka primitív bégetését. remélem minden tv élőben adja majd a birkadzsemborit. Ez a minimum, hiszen a nemzeti ünnepen kell valami felemelő az otthon maradottaknak is. Fel a boldog birkaünnepre !
szep napot
Az ellenek is megtehetne. Ferinek is van legalabb annyi esze es penze mint a Vityanak. Kar, hogy ok ketten nem tudnak osszefogni. Mindketto okos tehetseges politikus (mondjuk kurva sokat lopnak), segitsegukkel Magyarorszag sokra vihetne. A tobbi vezeto politikus csak egy vicc hozzajuk kepest.
Manhattan
@szep napot: Ha már így összehasonlítod őket, Ferinek a fele vagyona már ráment a politizálására. Orbánnak viszont többszöröse lett, pedig neki nincs jól jövedelmező vállalkozása.
NagyB
Tudjatok,hogy Marko Bela megmondta,hogy Nem helyes mas orszag belugyeibe beavatkozni annak aki nem ott lakik es nem viselik a valasztasi eredmeny kovetkezmenyeit!!! Kelemen hunor uugy latszik,hogy elfelejtette ki verte szet az rmdsz t(orban,kover,semjen,tokes..stb)jol feltuzeltek az ott elo magyarsagot,hogy az rmdsz nem kepes ellatni a kepviseletuket...ezert jol megszorta orban a magyar adofizetok penzebol az ok babjai altal alapitot emnt tokes vezette,es a csomortanyi vezette sznmt..de hoppon mardtak mert csak az rmdsz maradt a legnagyobb part. Akkor uzent is orbannak kelemen,hogy otthon politizaljon,es ne uszitsa a magyarokat ,magyarok ellen...de valamilyen rejtelyes ugybol kifolyolag mar szent a beke...mivel orban sok millio magyar adofizetoi penzel megzsarolta,lefizette,es elbartelozta az ottani magyarokat kelemen egyutmukodesevel..."latjatok,feleim"mire jo az a sok tao penz? Kivancsi lennek kelemen,tokes,csomortanyi pofajara amikor el lesz majd zarva a penz csap a partjaik elol...
quadrocopter
Majd Boldog István akkor lesz igazán boldog, amikör közpénzből kifizetik neki az "ingyenes utat"!
JAJMÁR
Hát ez gáz! Van nagy gáz, jó óccsó :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.