A züllés a kormányoldalon megállíthatatlan: könnyen lehet, hogy Schmitt Pál ma már megúszná a plagizálást. Vártam egy ideig tegnap, hogy nekikezdjek ennek a cikknek. Gondoltam, demokráciában evidens, hogy lemond az a politikai vezető, akiről kiderül, külföldi luxusvadászatait egy ajándékozó kedvű üzletember finanszírozza. Ráadásul olyan vezetőről van szó, aki a Kereszténydemokrata Néppárt elnevezésű, tiszteletre méltó múltra és elődökre visszatekintő alakulat elnöke is. Meglehet, naivságom jele, mégis őszintén remélem, mire ez az írás megjelenik, Semjén Zsolt keresztényként, magyarként és demokrataként meghozza a fájdalmas, ám ebben a helyzetben egyetlen szóba jöhető döntést. Ha így lesz, utólag is megérdemel egy kalapemelést. Mert van mit veszítenie: magas tisztségek, az azokkal járó juttatások, a 2021-es budapesti vadászati világkiállítás levezénylése, no meg a második hely a Fidesz–KDNP listáján, ami akkor is a következő négy évre parlamenti mandátumot biztosító pozíció, ha...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hol élsz Szabi?

S azt még csak hagyjuk, hogy a G-nap előtt hogyan másképp reagáltál volna, ha egyáltalán, az esetre

Az mnho.hu mai vezércikkét Szerető Szabolcs jegyzi „Semjén Zsolt, a horgony”. Maga az írás korrekt és vissza-fogott, nem csak Bayer Zsótiéhoz képest. Azonban van egy gondolata, amit a mai rögvalóságot akárcsak hírből ismerő is csak csodálkozva, majd azt mondtam értetlenül, olvashat.
Arról elmélkedik, hogy „Meglehet, naivságom jele, mégis őszintén remélem, mire ez az írás megjelenik, Semjén Zsolt keresztényként, magyarként és demokrataként meghozza a fájdalmas, ám ebben a helyzetben egyetlen szóba jöhető döntést. Ha így lesz, utólag is megérdemel egy kalapemelést. ”.
Nos túl azon, hogy ez persze nem naivság, pláne ha őszintén reménykedik, s még ha meg is tenné Tömjény Sonyi semmiképp sem érdemelne kalapemelést.
Azonban nem kell a kalapjáért nyúlnia, mert nem áll fenn ennek a veszélye. Nem csak mert ez a Zsóti sem olyan, hanem mert a többi sem. Értsd a mai magyar rögvalóságban az ilyenekhez képest az un. fehér holló nagy-számoságú populációban él.
Ráadásul Zsóti szegről-végről fideszes, ők a felelőség vállalás legkisebb látszatát is kerülve a bűn-bánat helyett büszkén kiállnak! Tudod Wazze „osz’t jó napot!”
justhpeter
A lemondáshoz jellem kell. Semjén és a jellem ? Ugyan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.