Ha önként nem távozik, Orbán Viktornak kell megvonnia pártja támogatását tőle. Ha önként nem távozik, Orbán Viktornak kell megvonnia pártja támogatását tőle. Az óra lejárt, Kósa Lajosnak kicsengettek! Ezt a szocialista Gurmai Zita közölte. Szerinte Kósa Lajos megbukott, a fideszes politikusnak mennie kell. Az MSZP hajdú-bihari képviselőjelöltje felszólította a volt polgármestert, hogy kérjen bocsánatot a debreceniektől, és azonnal távozzon a közéletből. Ha ehhez már nincs meg a józan ítélőképessége, akkor felszólítom Orbán Viktort, hogy vonja meg pártja támogatását a bukott politikusától. Ha ezt Orbán nem teszi, akkor osztozik Kósa bűnében. Gurmai Zita 24 órát adott Kósa Lajosnak a visszalépésre, illetve arra, hogy a kormányfő érdemben lépjen. Mint írta, jobb most távozni, mint 3 hét múlva dicstelenül megbukni. Kósa elárulta a debrecenieket. Ha nem lép magától, ők fogják megvonni a bizalmat – írta. Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje később felszólította Orbán...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Gyerekek! A rohadó nyugati diktatúrákban még azb orszégból is elköltözik egy olyan politikus, akit azonnal hazugságon fogják, amint azt kimondta! A zöme ilyen esetekben lemond!
Gecisztánban ez elképzelhetetlen!
Kósa ezerszer bizonytotta, hogy érdemi, társadalmilag hasznos munkára egyszerűen alkalmatlan, ő lett most a horda aktuális sunyi hülyéje!
Borsodi
Kutya nem eszi meg a kölykét! Orbán meg nem foglya le váltani Lalát ez náluk természetes dolog.Rájuk nem vonatkozik semmi.A törvények csak ránk vonatkoznak.A fideszesek törvényen kívüliek.Mind addig ?
www.youtube.com/watch?v=WKzL8Y57jE8&t=783s
nem tibi
@Szeparepa2: Ha ezek mmindent visszaadnak az államadósság májusban 0
karma1
@Szeparepa2: @nem tibi: Errol beszelek mar allati regota: AZONNAL vezetoszarat legeloszor poltnak, orbannak, es valoban: SENKI se tudja elhagyni az orszagot, ill, aki elhagyta, azok ellen Unterpol korozest azonnal, Svajcban pedig igenis befagyasztani a kis hatitatyoban kisibolt milliardokat!
TELJES VAGYONELKOBZAS - ez a modszer rajuk is kell, hogy vonatkozzon, sot, rajuk leginkabb! Soha tobbet nem adni a kezebe egy embernek, egy partnak sem a kezebe, hogy ez megegyszer elo ne fordulhasson. Es lesz itt penz azonnal a kasszaban, csak vissza kell tenni oda a penzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.