Mostantól világos, hogy csak a maximális állami támogatásra hajtanak. A vasárnapi ellenzéki tárgyalás és a hétfői jobbikos találkozó után az LMP elnökségi ülést tartott, majd kedden sajtótájékoztatót tartottak a Képviselői Irodaház előtt. Itt Szél Bernadett társelnök bejelentette, hogy az LMP nem kezdeményez további tárgyalásokat az ellenzéki koordinációról, az ajtó bezárult. Szél ugyanakkor próbálta a többiekre hárítani a felelősséget a koordináció elmaradása miatt. (Miközben teljesen világos, hogy mandátumok tucatjai úszhatnak el rajta, ha az LMP nem hajlandó kölcsönös visszalépésekre az MSZP-DK szövetséggel. 2014-ben 11 képviselői hely került a Fideszhez kizárólag emiatt – a szerk.) Az LMP a továbbiakban kezdeményező szereppel nem fog élni, de mindent meg fognak tenni azért, hogy a lehető legtöbben elmenjenek szavazni – állította Szél.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@Béla333: Persze. Jó pénzért a jó melegben, ellenzékben, kockázat nélkül... Az ország meg le van sz@rva...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@karma1: Írod:
"Nem 10 % az LMP parlamenti kuszobe, hogy osszeallt Gemesi partjaval?"

November tájékán hallottam róla, de mostanában csendben van Berni, gondolom Gémesit is cserben hagyta, mint a baloldali pártokat és a szavazókat.

A szavazólapokon az LMP önállóan a 20. helyen szerepel.
karma1
@F_Viktor: Huuu,... (Nem lattam friss statisztikat). Ez nem semmi. Azert nem csak en, de szerintem mas is kivancsi lehet, hogy mi van akkor most Gemesivel?
Szerintem o sem adja az arcat meg a munkajat a Berni aljas huzasaihoz. Hadhazyt sem tudta maga melle rendelni vasarnap se, hetfon sem...
Te hallottal valamit arrol, hogy miert lecelt le Werber? Suru kuss minden mediaban errol...:o)
F_Viktor
@Béla333: Írod:
"Ott voltál egy tárgyaláson is?"

Te hány tárgyaláson vettél részt?
Hallgasd meg a vasárnapi sajtótájékoztatókat, Gyurcsányék, Bernike és Vágó egyértelműen megmondták, hogy az LMP-nek budos volt a DK tárgyalóterme, Gyurcsány fotelja, nem ízlett a pogácsa, ezért befejezték a további egyeztetést.
Valamit vonáról még makogtak, de hétfőn az is kiderült, hogy velük sem gondoltak semmilyen közös együttműködést.
Tovább ragoznod felesleges!
karma1
@F_Viktor: Na meg az a kep, ahol Vonaval kezet fog Bernike,... Meg veletlenul sem nez Vonara, - mintha egy darab kutyaszart kellene neki kesztyu nelkul megfognia...)(Igaz, Vona sem palastolja az ellenszenvet, ahogy a testbeszedbol es a tekintetenek az iranyabol kitunik).

Na nem baj, majd szepen vicsorogva ulnek be egymas melle a Parlamentbe kezenfogva orbanvityaval mindketten...:o)))) (De ez csak egy 77. lehetoseg, mert orban nem fog megegyszer nyerni! es igy ez a masik ketto sem)
F_Viktor
@karma1: Bevallom Gémesi és pártja nem nagyon érdekelt, Werberről sincs hivatalos infó, valószínűleg valamihez ragaszkodott Berni, amivel ő annyira nem értett egyet, hogy felbontotta az együttműködést.

Széllel kapcsolatban orbán jut eszembe, miszerint nem az számít mit mond...
F_Viktor
@karma1: A választóknak kell felnőttnek lenni ha orbánt el akarjuk zavarni, nekünk kell okosan, ésszel szavazni 8-án.
Folyamatosan figyelni kell, hogy saját körzetünkben ki a legesélyesebb ellenzéki, s rá kell voksolnunk.
Több oldal foglalkozik a témával, pl.
www.v18.eu/eselyes-ellenzeki-jeloltek
rendszervaltas2018.hu/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.