Szél Bernadett tehát megszívta. Nagy arccal, és Vágó bunkóságával próbálta ott a mérleg nyelvét játszani, ahol nem tudta megkülönböztetni a mérleg tányérjait a malomkövektől. Addig billeget a tányérok között, míg most talán a párt puszta túléléséért küzdhet meg a szavazatokért. No, meg azért a képviselői baksisért, ami nem is annyira baksis. A közmunkában elérhető fizetésekhez képest. Könnyen lehet, hogy a következő lépésnek nem marad más, mint visszakullogni a DK asztalához. Hatalmas presztízsvesztéssel. Esetleg betagozódni a „Fidesz még mindig jobb, mint Gyurcsány” vonulatba. Még nagyobb presztízsvesztéssel.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szél Bernadett botrányos viselkedésénél vegyük figyelembe azt is, hogy a DK elegánsan visszahívta a körzetéből az emberét, és átengedte neki a terepet. Ehhez képest volt nekik száraz a pogácsa, és leprás a szék, amibe bele kellett ülniük. Egy ilyen pillanatban, amikor ismert, milyen nagy a tét. Ezt kell bemutatni erről a pártról, magukat minősítették. Botrány nem az, amit okoztak, hanem a magatartásuk, a viselkedésük, a felelőtlenségük, az egyre gyanúsabb trollkodásuk a magyar közéletben. Orbánnál biztos nem száraz a pogácsa, még egy kis disznótorost is ad, mellé pálinkával. Vágónak úgyis az volt a kifogása, hogy nem kínálták meg viszkivel. Újabb 4 év Orbánnal. Ilyeneken múlott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@JAJMÁR: (22:20) Sokan lesznek itt "magányosak" a baloldalon 8-a után, mert a "komcsik" a kommunizmust most globális liberalizmusként szeretnék eladni.
De van belőlük és a szadesz romjaiból alakult társulatokból elég választékod a szavazásra!
Van csapat aki örök életet meg ingyen sört ígér.
Rájuk kell szavazni, hiszen milyen jó programjuk van! :)
JAJMÁR
@GeoCravker: Attól tartok fėlreėrtesz.
Azėrt vannak mėg ezek a pàrtok, mert komolyan ės időnkėnt önėrzetes izgalommal foglalkoznak velūk. Blogolók ės blogìrók. Szūksėgūk van ràjuk, mert jól beleadhatjàk mėrgūket, levezetődik a feszūltsėgūk tőlūk. Ahogy az orbàntól is, az is kell nekik.
Tudjàk azt a pàrtvezetők is, a "magot" etetni kell.
Persze, elemezgetnek az emberek, de a gyűlölködės madzagjàt fogjàk, mert a "nekik ugyan nem fontos pàrt" abba az irànybA mutatott.
Ezek az ugyanazok. A vàlasztàst el "kell" veszìteni, ahogy 4 ėve is .
Honnan veszem? Ahogy kezd nėpszerűbb lenni valamelyik ellenzėki erő, lenyomjàk.

Tovàbbi jó szórakozàst.. .
A magam rėszėről nem megyek màr bele ilyen irànyìtott, ellenzėket zūllesztő
vitàkba.
JAJMÁR
@verőce21: Majd meglàtjuk. Nem lett jó kedvem a mai propitól se, pedig tėnyleg azt hittem - valójàban most is - , hogy az embereknek a fejlődės lehetősėge fontos.
Innovàció a kivezető út ebből a zsàkutcàból, ės erre nem a múlt rompàrtjai ės emberei kėpesek. Pontosabban, azok mėg ha akarnàk se..., de legalàbb akarnànak :(
Nem ėrdekel emgem most a múlt, csak a jövő, ės nem ėrtem màsok miėrt ragadnak bele ės dagonyàznak ott.
Le kell vàltani a Ner -t! Okos, bàtor, mėltatlan kompromisszumot nem kötő, hiteles vezetővel, akit Szėl Bernadettnek hìvnak :)))

Ha nem is most, de lesz mėg ő miniszterelnök, csak idő kėrdėse.
verőce21
@JAJMÁR: (21:52) Rossz példaképet állítottál magadnak. Tudom, pusztán csak azért, mert női vezető. Mert az indoklásodban semmi sem stimmel a tulajdonságaira vonatkozóan.
Elsőre azt írtam volna, hogy minden szavad hazugság, és a szokásos körítő mellébeszélés, olyan "soronként fizetnek" szócséplés. De udvarias ember lévén, talán világnézetet kellene váltanod, mert hamisak a céljaid, nem evilágiak, nem racionálisak.
Nem fejtem most ki bővebben, mert már csak mobilról írok, fekve. Valamilyen racionálisabb, még elérhető célt és ideológiát, az emberiség számára is hasznos célt kellene keresned.
JAJMÁR
@verőce21: :))) kösz. Ha te, akinek orbàn a pėldakėp ės igazodàsi pont, így làtod, akkor megerősítettėl, jól "vàlasztottam".
verőce21
@JAJMÁR: Hááááá...Hááááááá...Hááá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.