Kövér László házelnök fideszes körökben ritka realitásérzékről tett tanúbizonyságot pénteki újpesti lakossági fórumán: arra biztatta a választópolgárokat, hogy akkor is adják a Fidesz–KDNP-re a voksukat, ha nem szimpatikusak nekik, ez ugyanis nem az eurovíziós dalfesztivál. Arra utalt, hogy a bevándorlás megfékezése, Magyarország sorsa a tét. Az Országgyűlés elnöke meglepően keveset beszélt a migrációról, és sokat a gazdaságról. Azt azért elmondta, hogy Soros György magyar származású amerikai milliárdos, filantróp megvette az egész európai baloldalt, és az RTL Klub háborút folytat a magyar kormány ellen. Írásban fogadta a kérdéseket, amiket a szervezők átnéztek. Kósa Lajos megyei jogú városok fejlesztéséért felelős, tárca nélküli miniszterről kínos kérdést kaphatott, mert föl sem olvasta, hosszan hallgatott: válaszából az derült ki, hogy szerinte a politikust rágalmazzák.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az a hallgatóság, amelyik egy Kövér-szeánszra egyáltalán beül, annak nem a szépérzékével, hanem a szellemi képességeivel van a baj. És azokat már nem kell Fidesz-szavazónak agitálni, mert azok már, az állapotukból adódóan, de egyébként is azok.
Ha kiállna a Vezérük és mindennek elmondaná őket és pluszban a fejükre csinálna, azok akkor is vakon hinnének benne. Istenüknek tartják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Szavazzon rád a hóhér amikor akasztani visznek te geci!!!
Béla333
Én arra szavazok, hogy a hazaáruló mocskos Fideszes banda minél nagyobb része kerüljön börtönbe! Egy független, teljeskörű mindenre kiterjedő vizsgálatot követően.
Ha kell, építhetünk még 1-2 börtönt, hogy elférjenek!
namihami
@Mirabilis: Hallottál már ilyen esetről? A ""rajongók"" talán meg is lincselnék azt, aki a Rőzsére még csak ferdén pislantana is merne.
namihami
@kereső: Valóban. Ahogy örökemlékű Hofi Géza idézte egy műsorában a másik nagyot, Szendrő Józsi bácsit:: ""Meg fogunk szakadni a röhögéstől."".
Hát, ez is egy olyan eset.
papa.49
Nádfedeles elvtárs te mát teljesen meghibbantál, szükséged volna ,,altatásos kezelésre,, (fakalapáccsal fejbe ) a gyógyulásodra sajnos esély sincs !!!
Akárcsak a melletted álló ,,bús képű lovagnak,, !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.