Elképesztő magyarázattal állt elő Péterfalvi Attila, miért mennek neki a Migration Aidnek A Fidesz és az orosz vagy az izraeli titkosszolgálatok által eltervezett és kivitelezett csapdát sejt a Migration Aid vezetője a civil szervezet ellen a napokban a kormánypárti Magyar Időkben megjelent, Bayer Zsolt által leleplezőnek szánt cikkek hátterében. Siewert András szerint a Fidesznek az volt a célja az akcióval, hogy bármilyen olyan ügybe belerángassák és besározzák a menekülteken segítő civil szervezetet, ami végül azt a látszatot kelti: Soros György civiljei bármire, akár még illegális cselekményekre (titkos adatbázis készítése a menekültekről) is képesek.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Attika nem alszik

sőt éberen őrködik az adatvédelem területein

Ha azt hitted Wazze, hogy a derék pártkatona, akit ártunk és qurmányunk az adat-buciskodásból a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság elnöki székébe betonozott, csak úgy el van, hát nagyot tévedtéé. Még akkor is, ha a témához csak egy kicsit is konyítók naponta szólnak a legundorítóbb adatvédelmi előírásokat durván sértő atrocitásokról.
Ecce homo, mert Attika azonnal megszólalt, ha kellett.
Ismert a liezon ártunk és qurmányunk valamint a pribékjei élen a nemzet lovagjával és a Migration Aid nevű szervezet között. Aminek során sok más mellett a szervezet azt is kifogásolta, hogy azzal vádolják, hogy adatbázist készített a menekültekről. Azzal védekeznek, hogy ők csak felmérték a menekültek ruhaméreteit.
Nos a derék Péterfalvi Attika nem volt rest azonnal odanyilatkozott: „a ruhaméretek is személyes adatnak számítanak.”! =))
Bocs a szájbarágásért, de hátha akad olyan, aki nem tudja; feltételezve, de nem megengedve, hogy a ruhaméret valóban személyes adat lenne (meg kell jegyezzem, hogy elvben a konkrét testméretek akár azok is lehetnének, de itt kategóriákról van szó), meg kell jegyezni, hogy csak névvel és címmel együtt lenne kifogásolható! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.