Orbán Viktor egy kis ízelítőt adott a hogyan továbbról, ha április 8-án újra bizalmat szavaz neki a választóközönség. A miniszterelnök a Hajrá, Magyarország! című fideszes kampánylapnak azt mondta: továbbra is az egyszerű dolgokban hisz, mint a család, a munka vagy a haza. „A jövőre nézve is csak ezt kínálhatom” – fogalmazott. Az interjúban, amelyet az atv.hu szúrt ki, a kormányfő …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez ugyanaz, mint a ,,folytatjuk,, volt FOLYTATJÁK csak magasabb szintre kapcsolnak a lopás a megfélemlítés, az elhallgattatás terén !!
papa.49
Ez ugyanaz, mint a ,,folytatjuk,, volt FOLYTATJÁK csak magasabb szintre kapcsolnak a lopás a megfélemlítés, az elhallgattatás terén !!
relleporp
Akkor húzz haza a családodhoz és dolgozz!
cikicakk55
Nem jól mondta Orbán! Úgy kellett volna mondania,hogy :

" továbbra is az egyszerű dolgokban hisz, mint a családom, a munkám,az az a korrupció további fenntartása, és a haza ami a házaimat,ingatlanjaimat,gyerekeim vagyonát jelentik.. „A jövőre nézve is csak ezt kínálhatom”
Na ha ezt mondta volna,akkor mond igazat. Amit fentebb leírtak az csak egy betanult lózung,amit 28 éve,4 évente hallunk minden párttól,de valahogy még egyiknek sem sikerült.A Fidesznek viszont sikerült megdupláznia a mély szegények számát,30.000 fölé vinni azoknak a betegeknek a számát akik kórházi fertőzésekbe haltak bele,pedig egy normális egészségügyi rendszerben könnyedén megmenthetőek lettek volna. nekik sikerült elérni,hogy 2010 óta kb 600.000 fiatal és nem annyira fiatal szakember hagyta itt az országot és a közeljövőben kb ugyan ennyi készül elhagyni egy éven belül. Talán ha Április 8-án megbukik és az új párt tényleg azt teszi amit ígérnek,most a kampány alatt,akkor ez a szám csökkenhet.sajnos arra,hogy akik kimentek vissza jöjjenek igen csekély az esély.Hiába mondja Orbán Viktor,hogy Magyarország a legbiztonságosabb ország,tőle és a politikájától jobban félnek a magyar fiatalok,mint a migránsoktól,mert oda menekültek közéjük és az itthon maradottaknak írt levelük alapján nagyon jól élnek kinn és eszük ágában sincs vissza jönni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.