NEM NEM UTÓLAG DERÜLTEK KI PROBLÉMÁK; MAGA AZ ÖTLET A BETEG!!! 2014. őszén sok budai (főleg II., III., és XI. kerületi) lakos számára felcsillanni látszott egy reménysugár, ugyanis lehetőség nyílt az óbudai 17-es villamost összekötni a budai rakparton, illetve a Széll Kálmán téren közlekedő villamossal! De haladjuk szép sorjában, kezdjük az előzményekkel! Aki…

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Dávidka régi - nem szakmai ismeretektől és a rendszer-szemlélettől - elkábult kollégáinál is kezdenek tisztulni a dolgok.. pontnak - szemben az ünnepelt baromkodással - felvehető az észak budai buszközlekedés teljes szétverése.
Az eredmény a Bécsi, a 10-es úton közlekedők lgalább 20%-al többen kénytelenek autóval közlekedni, a III. kerület egy nagy részéből csak (esetenként többszöri) átszállással lehet közlekedni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.