Új mumust dobott be a közbeszédbe a Szabadkán kampányoló Orbán Viktor. Állította: ha nem nemzeti érzelmű, hanem internacionalista kormányunk lesz Magyarországnak, akkor a határvédő kerítést le fogják bontani és elfogadják a brüsszeli diktátumokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Te csak az egyre közelebb érő akasztófától rettegj, szarházi hazudozó bűnöző!
RonaGyuri
Őfenesége egy eklektikus alkat

avagy képes ő fertályóránként más-más alapelvek mentén hablatyolni

Persze az az igazság, hogy persze megint olyanokról zagyváé, amikről úgy alapvetően lövése sincs. Most éppen – persze csak szófordulatként – természetesen kívülállóként a kultúráról hordozz össze kijelentéseket, nem kis ellentmondással.
Tegnap éppen Szabadkán jött rá a szóhasmenés. Már az sem volt piskóta – na jó ennyiz értett meg a külhoni néplélekből -, hogy egy zsinagóga újra-avatáson (amit persze a mi adónkból fedezett) tetszelgett. Ahol éppen arról jutott eszébe elmélkedni, hogy „európaiak a zsidók szabad vallásgyakorlását korlátozzák , s ezzel a kultúrájuk alapjait erodálják”
Kicsit később – már megvásárolt szavazóknak – arról hablatyolt, hogy: „meg kell védeni a keresztény hagyományainkat és a nemzeti keretekben való gondolkodás nagyszerűségét, eredményeit és jövőjét”. Na és kitől naná, hogy a a mocskos Soros bérenc EU-túl és az ENSZ-től! =))
karma1
Veszelyeztetett fajta a kurva anyad... Nem egy kihalofelben levo allatcsoportrol beszelsz, te g@ci, hanem EMBEREKROL, akik nem akarnak egy ketrecben elni, hanem a nyilt vilagban masokkal interaktiv kapcsolatban maradni.
Kezeltesd magad Grazban, mar epekedve var a foorvos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.