A "csengeri háztartásbeli" ügyvédje, Helmeczy László olyan, eddig nem ismert okiratról beszélt, amely Kósa Lajost még érzékenyebben érintheti.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Kósa-Debil! Takarodj a közéletből, tetves sunyi, bűnöző patkány!

"Szabó Gáborné időközben elhagyta az országot, gyógykezelésen van,..." - Kósa fizeti?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Qqberci: Ebben is igazad van, de orban nagyon eros sztereotipiakkal dolgozik: aki elhagyja az orszagot, az szamara egyertelmuen bunos,. (Hiaba nem az.)
Lasd mit hordtak ossze Lajcsira, amikor egesz csaladjaval Mexikoba vagy hova ment 2 eve... (Amerikaba? MAr nem emlekszem, akkor mindenki azt tippelte, hogy azert ment oda, mert bunos, es ott akar maradni, ekozben arulta a kastelyat is).
nezelodo
Lassan összeáll a kép, az egész örökség egy fedősztori, a nő és a nem létező öröksége is "beszervezett". Ilyen kamu indokkal, az örökség-pénzmosodán át jönnek vissza az ellopott milliárdok, amiből körbeajándékozza a sleppet, a mamát, a Lalát, az ügyvédet. Itt jöhetnek a képbe a már másutt megszellőztetett gyémántba fektetett milliárdok. Kamu a nő örökségre való hivatkozással kéregetett kölcsöneitől minden mozzanat, a kiagyalók pedig végtelenül korrupt tolvaj társaság, az "ország és Európa megmentői".
Sámannus
Szerintem is csak a lopott pénz legalizálását igyekeznek elérni. Ha a maffia át nem szállítja idegen kézbe, akkor az még vissza jöhet. Remélem mindenki azt lesi ki jön elő fedezetlen követeléssel. Mint látjuk Lali is kitárta a zsebeit
peterkelemen
Csupa bűnözőkből tevődik össze a fideSS. Börtönben a helyük.
JAJMÁR
Hol tarthatna màr az orszàg? Az egėszsėgūgy, a bėrek...
nezelodo
@JAJMÁR: Gazdag és rendezett lenne, mint a nem stróman Lenci.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok